Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciurlala

Jak myślicie? Spoko czy nie spoko?

Polecane posty

Gość ciurlala

Hej. Chcę przeprowadzić krótką sondę. Mam chłopaka, ale to toksyczny związek. Teraz siedzi w pudle. Olał mnie jak to ma w zwyczaju. Przez jego decyzje jestem sama jak palec już od 8 miesięcy. Nie raczył dotrzymać mi towarzystwa tylko sobie siedział za granicą a teraz no... w pierdlu. Chcę się spotkać z kolegą z neta na kawie, bo na co dzień nie mam nikogo nawet żeby pogadać! On niczego ode mnie nie chce... chce tylko jak ja zapełnić nudę miłą pogawędką. Co o tym myślicie?

Gość spokolooz
Dlaczego jesteś z tym mężczyzną?

Gość dobrze
to jestes w zwiazku czy nie?

Gość wredny babiszonnnn
Mam chłopaka, ale to toksyczny związek. Teraz siedzi w pudle. Olał mnie jak to ma w zwyczaju. Przez jego decyzje jestem sama jak palec już od 8 miesięcy. Z czym masz problem?

Gość ciurlala
phi, toście nowość walnęły.. głupia. Pewnie że tak! A wy co? Mądre niby? ta ta.. nie obchodzi mnie co myślicie na mój temat tylko całej sytuacji. Czy to spoko czy nie spotkać się z kimś na kawie kiedy nie ma się "separację". Umiesz coco czytać ze zrozumieniem? jak nie to nie mów mi że jestem głupia bo się okaże że mądrzejsza od ciebie jestem z nim bo nie umiem tego rozwiązać... nie wiem co do niego czuję... i nie mogę się przekonać bo go nie widuję! ale bardzo wiele dla niego poświęciłam z tym że ... moje uczucia do niego wyziębiły się :(

Gość ciurlala
*kiedy MA się SEPARACJĘ miało być ;)

Gość dobrze
umow sie na kawe z kolega i zacznij jakos zyc, a pozniej zdecydujesz co dalej co innego jakbyscie byli razem jakby sie z toba kontaktowal

Gość wredny babiszonnnn
No chyba nie jesteś niewolnicą? Co złego w kawie?

Gość ciurlala
kontaktował się :(

" Umiesz coco czytać ze zrozumieniem? jak nie to nie mów mi że jestem głupia bo się okaże że mądrzejsza od ciebie" a co ktos ma ci tu poradzic dziewczyno?Sama powinnas wiedziec co zrobic.Sama juz w poscie odpowiadasz sobie na pytanie.W gowno wlazlas obys nie ugrzazla. a jak mi udowodnisz,ze jestes madrzejsza ode mnie??:P nie udowodnisz,bo sie nie da:) wiec niby co sie ma okazac...

Gość ciurlala
spoko ... już się okazało ;) eh kobieto, pytałam o zdanie z zewnątrz, jak to wg was wygląda... separacja i takie spotkanie. mogę zapytać? czy muszę czytać twoje obelgi i wypocinki o gównie? pewnie się spotkam bo nie widzę by ktokolwiek pisał, że to nie fair itd. ja uważam że to fair w moim położeniu ale chcę poznać zdanie innych bo się waham. ot co!

kochana moja. :classic_cool: znalazłam Cię :D:D:D więc myślę, że .... on tylko gada że nic nie chce... ale ogólnie SPOKO

Gość ciurlala
widocznie jestem skoro was pytam o zdanie. zresztą potraktujcie to jak sondę tak/nie, zamiast sobie popuszczać ze złego nastroju ;)

Gość ciurlala
rety, nie pisałabym tu gdybym wiedziała że jesteś w naszym roomie :D

Gość ciurlala
oby nie :O nie mój typ na faceta :)

:D oj tam, czego Ty się wstydzisz :D wiesz on może być tak napakowany jak ja, zanim go nie zobaczysz to nie wiadomo czy nie Twój typ

Gość ciurlala
przesłał mi fotki. najpierw jedną to się przestraszyłam! napisałam mu, że się go boję, że mi nerę wytnie. to mi wysłał 2 następne ;) i na jednej spoko wyglądał nawet-twarzy nie było tak widać, a na drugiej był w różowej bluzce buehehehe :D i wytarte dżinsy hehehe. ale fajnie się gadało. tyle że gęba poharatana fest :/ tylko faktycznie, jakby sobie narobił nadziei to nie było by fajnie :( kompletnie inna bajka

"spoko ... już się okazało eh kobieto, pytałam o zdanie z zewnątrz, jak to wg was wygląda... separacja i takie spotkanie. mogę zapytać? czy muszę czytać twoje obelgi i wypocinki o gównie? pewnie się spotkam bo nie widzę by ktokolwiek pisał, że to nie fair itd. ja uważam że to fair w moim położeniu ale chcę poznać zdanie innych bo się waham. ot co!" wiesz ja sie czuje jakbym rozmawiala ze swoja o dziesiec lat mlodsza siostra:P nie musisz tego czytac czy ja cie zmuszam?Jak to?Wachasz sie?W pierwszej kolejnosci to zerwij z tym swoim kolesiem,nie z tego powodu,ze to nie fair tylko jeszcze jak wyjdzie to spusci ci wpierdol dziewczyno. i kurwa zycie to nie jest pierdolona sonda.

Gość ciurlala
spoko, ja się czuję jakbym gadała z kimś kto ma problem z czytaniem ;) życie to nie sonda.. aleś ty mondra :D mam ci pogratulować? może mądrej siostry :P

Gość ciurlala
Wiesz, to nie jest życiowy problem jak to tu koleżanka potraktowała :) Ale dobrze znać zdanie innych. Aż się doczekałam. ZERWAĆ! Psiakość. Tylko po to żeby pójść na kawę? Ale dramatyzm :( IŚĆ! przecież nie jestem niewolnicą. Zupełna beztroska :D Spoko ;) niedługo dorobię się swojej opinii w tym temacie. Jak mnie koleś nie przerobi na mielone :D