Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 lata i ciągle samotna

24 lata i ciągle samotna

Polecane posty

Gość 24 lata i ciągle samotna

kurde no jestem zajbysta dupa no nie, inteligetna jestem nie powiem żeby nie i wogule mam pasje i zainteresowanie, interesuje sie modom no nie, interesuje sie nowoczesnymi kurde technologiami i lubię kurde słuchać glosno muzyki ze swojej komury, no i tom no muzom sie interesuje nie, i w ogle to jestem zajebista laska rozrywkowa, chodze na imprezy normalnie a nie jakas zamula co tylko w domu siedzi, tancze jak sexy kociaczek i wogule sie syxy ruszam, jestem zadbana nie powiem kurde zeby nie no nie, na solarke chodze 2 - 3 razy w tygodniu, do tego silka, tipsy, blond wloski, ubieram sie zajebiscie modnie i sexy, biale buciki, wysokie szplki, krociotkie mini i co z tego kurde? i co z tego kurde? jak ciagle jestem sama? nie? te faceci to jakies nienormalne som, albo same pedzie z nich ze nie lecom na takom zajebista dupcie jak ja, kurde ja to mam w zyciu przejebane, czy jest tu jeszcze jakas samotna dupa? jak sobie radzicie z samotnoscia? co zrobic kurde zeby wreszcie miec tego jedynego faceta? dodam ze nie jestem jakas lafirynda dziwka tylko porzondna dziewczyna jestem, na imprezach to tylko oral albo alnal nie bo nie chce stracic dziewictwa, bo dziewictwo to trzymam kurde dla tego jedynego

Gość nawet mi ciebie nie żal
hahahahaha, a ja się uśmiałam :D