Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rattingossaa

byli psychole, świry, dziwacy, schizofrenicy itd.

Polecane posty

Gość rattingossaa

więc.. zacznę od tego, że od kiedy pamiętam kręcili mnie faceci uhm. 'dziwni', świry (nie mylić z psychopatami(!) - że tak to ujmę, choć 'kręcili' to za mało powiedziane - ja wręcz szaleję za takimi i wiele bym dała, żeby owego poznać, tak czytam te forume i wiele z was pisze, że miało 'psychicznych byłych' - często zauważam tego typu komenty, i tu właśnie mam jedną, małą prośbę: te, których to dotyczy mogłyby opisać na czym dokładnie polegała 'dziwność' bądź inność byłego, wymienić sytuacje w których zachowywali się inaczej niż zwykły, przeciętny człowiek i ogólne jego zachowanie, a jeśli mieli do tego dziwne preferencje na tle seksualnym to też chętnie posłucham, także jeśli są tu jakieś dziewczyny/kobiety, które były w związku (lub nadal są) z jakimiś odmieńcami czy to z natury czy też z powodu jakiś schorzeń psychicznych bądź emocjonalnych bardzo proszę o wypowiedzi, ciekawi mnie chol.ernie to, jak wygląda związek z taką osobą, aha i jeszcze jedno - czy wydawali wam się ciekawi, intrygujący? a może wyróżniali się ponadprzeciętną inteligencją? - bo często tak bywa w przypadku niektórych zaburzeń psychotycznych

Gość najprawdziwszy twardziel
ja mam zaburzenia osobowości dość poważne, ale nie mam czasu pisać teraz o nich bo się uczę do egzaminu

Gość nawet mi ciebie nie żal
Po co tobie pisać o psycholach, skoro sama nim jesteś? :D

mam albo schizoidalne zaburzenia osobowości albo zespół Aspergera, ze wskazaniem raczej na to drugie, do tego skłonności do samo okaleczania się, myśli samobójcze, skłonności sadystyczne, wykazuje też wiele cech charakterystycznych dla socjopatów

Gość rattingossaa
najprawdziwszy twardziel a byłeś kiedyś z kobietą?

a do tego dochodzi fascynacja śmiercią, lubię oglądać zdjęcia nieboszczyków, lubię patrzeć się w twarz martwym ludziom na zdjęciach

nie byłem nigdy z kobietom, nawet się nie całowałem a co dopiero coś więcej, w sumie to raz widziałem żeńskie genitalia jak miałem chyba z 10 lat, trochę starsza koleżanka zakład przegrała i musiała nam pokazać

Gość luuuuuu
proponuje zwiazek z moim ojczymem, psychola na tle religinym, juz normalnie z nim nie pogadasz wysyla swojemu synowi mojemu bratu smsy o tresci iscie koscielnej mowa jak z ambony wszystko przesycone bibilijnymi tekstami...., ale zeby to sie na rzeczywistosc przekladalo... skurwiel jakich malo moja swietej juz pamieci mamusie bil, targal za wlosy, potem ja okradl...i uciekl z 10 tysiacami w 97 i o alimenty trzeba bylo po sadach latac, a on w ogole uwielbia takie kwestie, mitrz sadzenia sie w sadach pisze pismo za pismem z takimi glupotami ze az milo... a jak bylam w osmej klasie to bylo w 99 to wyrzucil mi wszystkie kastey z domu, plecak wojskowy, ogolil mi glowe na lysso przy czym pocial mi reke i u bral w ciuchy za 5 l i tak musialam do szkoly smigac bo on prezyjezdzal i mnie sprawdzal stal na korytarzach a jak cos przeskrobalam typu nie ten wzrok to mnie na oczach wszystkich wytargal....dzis kontaktu nie utzrymujemy ale jak pare lat temu byl u nas w domu wlasciwie mieszkal bo mama wyleciala do usa a on byl ze wzgldu na brata to wykopal mnie z domu az policja przyjechala....fascynuje cie to popierdolencu? to se przezyj jeden dzien z takim psycolem iodechce ci sie ciecia, masochustycznych odruchow.. lecz sie kobieto bo nie wiesz o czym mowisz

Gość rattingossaa
luu sprawdź czy cię za oknem nie ma, a co mnie twój stary? i czy ja gdzieś coś pisałam, ze fascynują mnie fanatycy? to jest temat o czymś innym zupełnie, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Gość rattingossaa
powtarzam, że nie mam na myśli psychopatów, jedynie 'najprawdziwszy twardziel' skumał temat, reszta bez komentarza :O

najprawdziwszy twardziel a do tego dochodzi fascynacja śmiercią, lubię oglądać zdjęcia nieboszczyków, lubię patrzeć się w twarz martwym ludziom na zdjęciach tee...a widziales polskie akta policyjne 1980 r. ...cakiem niezle fotki..ale nie pamietam adresu strony archiwalnej

Gość luuuuuu
jestescie chorzy

Gość hjgujuhvfy
luu ty jesteś chora najbardziej kretynko