Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rattingossaa

postanowiłem być nowoczesny i...

Polecane posty

Husky - Niestety. A pomysle ze mialem takie beztroskie zycie gdzie najwiekszym dylematem to bylo czy zjesc sniadanie przed wyjsciem na podworko czy tez wytrzymac do obiadu :O Mintaja - Dokladnie tak jak teraz :p

nie no Husky.... no opanuj się, no że ja? zawstydzacie mnie noooo 😭 Szejku - pff nie uznaję czegoś takiego jak identyczna powtórka z historii :classic_cool:

wlasnie. mintaja tez juz troche wydoroslała i ma ochote posunąć się dalej :classic_cool:

no właśnie chodzi o to, że nie lubię bardzo tego stwierdzenia, że historia się powtarza :) Husky- Ty nie stwierdzaj za mnie :classic_cool:

ale to czy lubisz czy nie, nie ma znaczenia bo historia i tak sie bedzie powtarzac :p

ze zwyklego powiewu chcesz zrobic monsun? Ja osobiscie wole zostac z powiewiem, tak wiec odmawiam zlozenia wyjasnien :p

Monsuny występują w Azji... co myślisz, ze taka tępa jestem? :P Pamiętam :classic_cool:

ja się uczę w ogóle przeciez, to zzz to raczej z fiz chem.. ale to już było i wróci więcej :( :classic_cool:

Kazdy ma jakies slabsze momenty i robi rzeczy ktorych w normalnym stanie by nie zrobil, wiec uczyc sie czasem musisz!

bylo i nie wroci wiecej? przeciez liceum jeszcze przed toba :D

yyy nie rozśmieszaj mnie chłopcze :classic_cool: nie no... nie no... ale ja nie umiem :(

Chlopcze..he he..:> Gdyby brak umiejetnosci niepozwalaby nam probowac to prawdopodobnie dalej mieszkalibysmy na drzewach, bo jak tu ruszyc z technika bez prob i obserwacji? Przeciez na tym sie nauka opiera :)

To tylko kwestia operowania korzystnymi dla nas faktami :classic_cool:. Nieprzypadkowo wyczulem ironie w Twojej odpowiedzi, zranilas moje wybujale ego :O

Nie, postanowione mam ze zadna kobieta nie wywola u mnie lez (no chyba ze szczescia), tak wiec powodzenia :> A to byla tylko proba szantazu emocjonalnego, pech chcial ze nieudanego

ja wiem ze Wy, kobiety, macie wrodzony talent ale ucze sie od najlepszych mimo wszystko. W swiecie realnym lepiej mi to wychodzi, jakies 90% skutecznosci na osobach ktore mnie nie znaja :p