Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzsebeth

Popierdolona sytuacja - czy to była miłośc? Jest?

Polecane posty

Gość Elzsebeth

Razem rok. Było idealnie. Zero kłótni. Związek, przyjaciele. Ja się zaczęłam zauraczać w jego kuzynie. On we mnie też. Nic nie zrobiliśmy, oprócz tego, że się o tym dowiedzieliśmy. Powiedziałam mu jednak, że jak już to będziemy przyjaciółmi. Nic więcej. On się pytał czy nie można zmienić tej decyzji i zaczęły się chore wahania. Chociaż tego nie chciałam. Na pewnej imprezie się upiłam. Chciałam zapomnieć na chwile. Poszłam pogadać z kuzynem. potem przyszedł chłopak. Kuzyn poszedł a ja wszystko powiedziałam. O zauroczeniu. Dzień wcześniej pytałam się chłopaka jaki jest jego kuzyn w stosunku do dziewczyn. Pod pretekstem innej kumpeli. Że ona chce wiedzieć. CHciałam się dowiedzieć, czy długo to zakochanie we mnie będzie przeżywał. Bo napisał mi, że mu na mnie zależy i chce ze mną być mimo wszystko. Nawet jeżeli by miał się z moim chłopakiem pokłócić i zerwać wszelkie kontakty. Chore. WIem. No i dzisiaj gadałam z chłopakiem o tym i zerwał ze mną. Stwierdził, że po tym wszystkim już stracił do mnie zaufanie. Że jak na pstryknięcie całe uczucie do mnie zniknęło. Powiedział, że chciałby ze mną być, ale nie może. Jakby mnie kochał. Jakby chciał. To by był. Miłość nie znika od tak. Ale stwierdził, że bez sensu to wszystko jak mam się w kimś zauraczać. A najgorsze, że nie wiem co mam zrobić teraz. Tak się pogubiłam, że też zaczęłam mieć wątpliwości do tego związku. Kurwa.. Chciałąbym raz pomyśleć w takich sytuacjach 100% rozumem a nie emocjami.

Gość to mogla byc milosc
Twoj facet stracil do Ciebie zaufanie, jest zraniony. Kazdy by byl. Na pewno nadal Cie kocha ale z rozsadku zerwal. Bo czul ze Ty juz go nie kochasz.

Gość ewald
*"ot tak" :) no a co ty bys chciala, obu naraz sie nie da. trzeba wybrac. albo zrywasz wszelkie kontakty z jednym, albo z drugim. chlopak do ciebie wroci jesli wszystki wyjasnisz i na STO PROCENT podejmiesz swiadoma decyzje ze wybierasz jego. a jesli nie, no to dobrze ze sie rozstaliscie bo to bez sensu

Gość man jest tutaj
Myslisz, że znalazłaś frajera. Tez straciłbym zaufanie i bałbym się że dasz szparki po pijaku. Zrobić to co powinien zrobić prawdziwy man - rzucić suczkę, na Twoje miejsce przyjdzie inna i lepsza, która nie będzie kłamała.

Gość życie to nie baja
Jesteś naiwna, umówił się z kuzynem, cała akcja była nagrana zeby przetestować Ciebie. Sam tak robiłem z kolegami, aby prawdzić swoją pannę.