Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmysłowy:):))

chętnie po pisze z dziewczyna o czym tylko chce

Polecane posty

Gość Zmysłowy to...
Vera życzę powodzenia w szukaniu partnera do pogawędki :) Jak znajdziesz to daj znać ;) Chociaż nie wiem czy za tyle lat będę jeszcze na kafe ;)

Gość Zmysłowy to...
Najdziwniejszy :D Lizaczku to jest nasz ojczysty język i trzeba o niego dbać. Chwilę się zastanowić jak się coś pisze, a nie napisać byle jak.

szczerość to szczerość. Więc powiem wam wszystkim szczerze ją jestem bardzo prostym człowiekiem może aż prostąkiem jestem zgadzam się może i jestem analfabeta mówicie co chcecie

Gość lizaczek *
Zmysłowy to...masz racje..ale nie każdy zwraca na to uwage, a niektórych razi to w oczy..choć muszę się sama przyznać przed sobą że i mnie zdarzają się błedy w pisowni.. Zmysłowy..u mnie jak narazie upału strasznego nie ma..całkiem przyjemnie jest..delikatne słoneczko..powiew chłodnego wiatru..zieleń drzew..a wieczorem plaga komarzyc ..

Gość Zmysłowy to...
Lizaczku zgoda, mi też się pewnie zdarzają, ale nie tak rażące :o A tu na kafe często w ogóle nie można zrozumieć co autor miał na myśli :(

Gość lizaczek *
Zmysłowy to...masz 100% racji..czasem naprawde trudno sie połapać o co komu chodzi :) ale za to czasem jakie wojny przez to odchodzą :P

Gość lizaczek *
u mnie oststnio był piękny wieczór...już dawno tak cudnego księżyca w pełni nie widziłam..:) otoczony milionem gwiazd..w całunie delikatnych..rozświetlonych jego blaskiem chmurek ..:)

Gość Zmysłowy to...
Dobra już nie przeszkadzam. Popisujcie sobie ;) Tylko spróbujcie nie robić błędów :p

Gość lizaczek *
Zmysłowy to...ja nie uważam żeby Twoja osoba przeszkadzała..ale..to już od Ciebie zależy.. tak czy inaczej postram sie błedów nie popełniać..a przynajmniej bardzo rażących :)

Gość to odezwij sie :)
sexy_darling18@o2.pl

Gość amelka13579
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje