Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dota706

mam problem , kto odpowie?

Polecane posty

Gość Dota706

Witam :) Mam taki problem. Spóźnia mi sie miesiaczka od 6 dni. czasami tak bywało że była nieregularna ale w ostatnim czasie raczej była wyregulowana. Pobolewa mnie brzuszek tak dołem czasami mam wrażenie że górna część macicy. Miesiac temu mialam miesiaczke regularnie i nie było to plamienbie tylko była ona dosyć obfita jak zwykle. Współżyłam w połowie kwietnia z chloapkiem w czasie 1szego dnia miesiączki używajac prezerwatywy i wczasie stosunku spadła mu z członka i wcisnął ja we mnie gdyż wysiusialam ja dnia nastepnego. Miałam troszke stresu ostatnio egzaminami na studiach, proszę odp z czym moga sie wiązać takie objawy? z góry dziekuję. Jeśli mogę prosić poproszę odpowiedź na meila

Gość wysłałam na maila
:)

Gość Dota706
jak mam rozumiec tą minkę?

Gość Dota706
Witam Mam taki problem. Spóźnia mi sie miesiaczka od 6 dni. czasami tak bywało że była nieregularna ale w ostatnim czasie raczej była wyregulowana. Pobolewa mnie brzuszek tak dołem czasami mam wrażenie że górna część macicy. Miesiac temu mialam miesiaczke regularnie i nie było to plamienbie tylko była ona dosyć obfita jak zwykle. Współżyłam w połowie kwietnia z chloapkiem w czasie 1szego dnia miesiączki używajac prezerwatywy i wczasie stosunku spadła mu z członka i wcisnął ja we mnie gdyż wysiusialam ja dnia nastepnego. Miałam troszke stresu ostatnio egzaminami na studiach, proszę odp z czym moga sie wiązać takie objawy? z góry dziekuję.

Gość Dota706
grypę to może masz ty!! prosze tylko o odpowiedź wcale nie jest to zabawne... widac nie zawsze mozna liczyć na pomoc

Gość zrobiłaś w końcu
ten test jak Ci tu wszyscy radzili czy nie?... ja na Twoim miejscu juz bym dawno zrobila :/

Gość wysłałam na maila
minka jak minka, bo wszyscy kafeteriusze przecież wiedzą jakiego masz maila, więc wysyłaja ci na niego odpowiedzi :) Ty masz 10 lat czy jak? Ta prezerwatywa to w cewce moczowej była skoro ją wysiusiałaś? Nie wiesz, że to dwie różne dziurki?

Gość Dota706
wiesz na meila nic njie doszło dlatego ta minka mnie zdziwila. a 10 lat też nie mam !! To że nie posiadam akiej wiedzy jak ty w niektórych przypadkach to jeszcze nie świadczy o tym że jestem jakaś glupia, ciesz się że ty tak wszystko wiesz

Gość Dota nic ci na maila nie
doszło bo...nie podałas maila. to jak chcesz sie doczekać odpowiedzi? zrobiłaś test?

Gość Dota706
Dominiczka07.06@interia.pl

Gość Dota706
zrobilam wyszła jedna kreska ale podobno test robi sie rano i naczczo. A ja zrobilam wieczorem

to zrób jeszcze raz, rano, niekoniecznie na czczo :) ale z pierwszego moczu. ale po tylu dniach spóźnienia okresu - gdybyś była w ciązy - test by już wyszedł. wiec jak nie wychodzi to znaczy ze nie jestes w ciązy.

Gość Dota706
nie no test robilam dzień po tym jak mi sie spóźnil okres a teraz już minęło 7 dni i jeszcze go nie ma moze powinnam zrobic test jeszcze raz

no zrób. jak Ci teraz wyjdzie negatywny to masz spokój i pozostaje czekac ż okres przyjdzie sam. ewentualnie pójsc do lekarza zeby go wywołał.

Gość Dota706
Dziekuję frufru:* a częste oddawanie moczu czym moze byc spowodowane?

niczym szczególnym. jest dość ciepło, mozliwe ze więcej pijesz, to i wiecej siusiasz. mozliwe tez że siedziałas sobie na ziemi, kamieniu, ławeczce, trawniku itd i lekko podziębiłaś pecherz - nie na tyle zeby dawał objawy bolowe, ale na tyle żeby było parcie na mocz. częstsze oddawanie moczu nie jest wyznacznikiem ciązy.