Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella29__

Głosowałam na Napieralskiego a teraz???

Polecane posty

Gość bella29__

Potrzebuję konkretnych opinii i argumentów na którego kandydata zagłosować. Pomóżcie.....

Gość ciumkaciumowa
Ja glosowalam na Komorowskiego i bede na niego glosowac... Tak poprostu, podoba mi sie to co zrobil na debacie :D

Gość bella29__
jeżeli chodzi o debatę to skłaniam się za Komorowskim. Właściwie to obaj są beznadziejni ale nie wiem który to mniejsze zło.

Gość bella29__
wie ktoś kiedy będą wybory do sejmu?

Gość wybory do sejmu
beda w 2011, chyba latwo jest to policzyc 2011=2007+4

Gość bella29__
jasne, że łatwo policzyć ale nie pamiętałam kiedy były ostatnio

Gość a ja na Korwina
A teraz bedę na Kaczyńskiego. Cokolwiek o nim sądzic lepiej jak on bedzie prezydentem niz kukła sterowana przez Tuska. Po tym co premier "rzadu miłości" odstawił w sobotę w czasie konwencji PO, po pełnym nienawiści klamstw, obelg , cczych insynuacji (typu: "Kaczyski codziennie klamie") nie mam żadnych wątpliwości na kogo głosować. Jeśli nie na Kaczyńskeigo to .... Przeciw Komorowskeimu (czytaj: przeciw Tuskowi) :classic_cool:

Gość bella29__
u mnie Kaczyński złapał minusa za służbę zdrowia i akcje z prywatyzacją. Przegrał w sądzie więc wynika, że kłamał.

Gość program Napieralskiego
jest zdecydowanie blizszy programowi Komorowskiego , niz kaczyńskiego, na pewno nie jest tak radykalny w sprawach chocby wplywu koscioła czy in vitro, na podobna polityke wobec Unii.

Gość bella29__
jeżeli chodzi o prywatyzację to i tak jestem zmuszona prywatnie chodzić bo jak potrzebuję konsultacji i trzeba czekać długo. Ostatnio złapała mnie angina i bez antybiotyku się nie obyło, zadzwoniła do swojej przychodni i okazało się, że lekarz pierwszego kontaktu może mnie przyjąć za trzy dni. Poszłam prywatnie bo musiałam. Szlag mnie trafia jak pomyśle gdzie idą moje comiesięczne składki za służbę zdrowia.

Gość bella29__
chyba jednak mój głos padnie na Komorowskiego.

Gość bella29__
Wydaje mi się, że Kaczyński to stary kawaler, nie ma dzieci, jest uparty i gdyby wygrał to i tak nie będzie mu zależało na przyszłości bo przecież nie ma się o kogo martwić by było lepiej. Wydaje mi się, że jemu chodzi bardziej o wyjaśnienie za wszelką cenę katastrofy w Smoleńsku. Może to się bardzo niekorzystnie odbić na stosunkach Polska- Rosja. A przecież dosyć mamy swoich problemów i nie potrzeba nam jeszcze Rosji. Komorowski natomiast ma dzieci i wnuki więc z pewnością będzie inaczej myślał o przyszłości niż Kaczyński. Niech mnie ktoś poprawi ja się mylę....

Gość lewicowa_
zdaje mi się, że już lepiej na Komorowskiego. za rok są wybory parlamentarne, i nie wydaje mi się, żeby dalej rządziło PO. bo Kaczyński to jest oszołom i tyle.

Gość bella29__
lewicowa i właśnie na taki argument czekałam:)

Gość osóbka
szlak mnie trafia jak słysze PO cały czas jada po J.Kaczynskim , wczorajsza debata załosne zachowanie KomOROWSKIEGO nie na temat podnoszenie głosu w czasie nie potrafił sie zmiescic...Mowisz ze Kaczysnki przegrał sprawe ok ... ja ci powiem mam taki program jak POLSAT NEWS taki program sobie poogladaj .. tam na zywo wystepuja politycy to bys sie przekonała jak sie zachowuja co ma aj do poiwedzenia wracajac do przegranej sprawy w sadzie wąłsnie na tym programie było pytanie do posła z PO dlaczego wymazane zostały słowa z pism (PIs je ujawnił było pokazane w telewizji czarno na białym ze wpisane były te słowa) aaa ten potytyk nie potrafił dokładnie odpowiedziec wys miał i powiedział ze takich słow tam nie było załosne ,,najgorsze jest to ze ludzie wąłcza telewizor raz na tydz ..wiadomosci i z tego opinia ...w ta sobote było w RMF Tusk jadac do pracy akureat go słuchałam ....i miedzy innymi było pytanie o Palikota ..taki dupek powiniem na zbity pysk wyleciec!!!!złamał prawo obrazajac kogos , zastarszanie ..tylko wy kur...wa tego ludzie nie widzicie ...jak by tak powiedział ktos z PISu to była by wojna nagonka na Pis zgnoili by szkoada słow ...Tusk obiecujer 6 tys powodziana ..posłuchajcie interwencji (polsat) uwaga(tvn) tam sa reportarze ludzi z terenow powodziowych ani grosza( moze pare procent) nie dostali ...jak było klatastrofa to Tusk dał rodzina po 30.000 odrazu, renty dzieci po rodzicu a tu ludzie potracili cały dobytek nie maja niektorzy pracy bo całe pola zalane nie maja za co zyc .. Tuska te jego załsone usmieszki ..W PEWNYCH SYTUACJACH POPROSTU NIE WYPADA ...

Gość bella29__
ok ale Tusk przecież nie kandyduje więc on mnie nie obchodzi. Poza tym w przyszłorocznych wyborach do sejmu nie sądzę, żeby PO uzyskała większość wiec lepiej jak prezydent będzie z PO a przyszły rząd PiS.

Gość regimen
ja glosowalam na olechowskiego a teraz chyba oddam pusty glos.