Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniaaa85

seks przy 1 spotkaniu

Polecane posty

Mam straszny dylemat. NIedawno obchodzilam urodziny. Zaszalelismy ze znajomymi. W 1 z klubow poznalam faceta, szalelismy razem cala noc. Rano poszlismy nad Wisle, siedzielismy tam roznawiajac do 10 rano! Chemia miedzy nami byla ogromna. Do domu bylo daleko, wiec zaproponowal zebym wstapila do niego. Wiec wstapilam. I stalo sie. Przespapam sie z nim. Bylo naprawde cudowanie. Byl czuly i kochany. Nigdy nie przydarzylo mi sie cos takiego. Do tej pory spalam z 2 chlopakami. Zawsze czekalam kilka miesiecy. Rano gdy sie obudzialam szybko zabralam swoje rzeczy i ucieklam. Bylam wsciekla ze tyle wypilam. Chcial mnie odprowadzac a ja nie potrafilam spojrzec mu w oczy. Teraz pisze i chce sie spotkac. ALe czy to ma jakikolwiek sens?

Gość znana1985
tak! jest on chce sie spotkac to nie uwaza ze zrobilas cos zlego cyz za szybko...bo prostu byla chemia!

Ty się ciesz ,ze masz niebywałe szczęście,ze tak cie potraktowal i chce utrzymywać nadal znajomość.Mądry facio!!!:classic_cool: I żeby nie było Facet CI to mówi,który w małżenśtwie ma sporo lat stażu.

Gość kafeeeeee
Ja też myślę, że zachował się w porządku, nie jak jakiś cham, co to szuka panienki na jedną noc.

*****do 10 rano! ***Rano gdy sie obudzialam szybko To to drugie rano po seksie i spaniu o ktorej było? o 18:?

Gość cyba ze chce darmowe ruchanie

Gość katerinka 22222
Powiem Ci,że ja na pierwszej randce kochałam się z facetem 4 razy i.... też była między nami niesamowita chemia..Dziś jest moim mężem :-) Serio,bez żadnej ściemy.