Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jallllll

Wsze traumy z dzieciństwa...

Polecane posty

Gość Jallllll

Moją traumą z dzieciństwa jest jeden film a dokładnie bohater filmu ,,To" jest to clown pożerający dzieci obejżałam ten film przez przypadek bo starsze rodzeństwo ogląało strasznie się wtedy bałam...

Gość miasteczko twin peaks
chowalam sie za kanapa zeby obejrzec kolejny odcinek (rodzice mi nie pozwalali) a potem mialam koszmary w nocy ;) mimo wszystko jest to moj ukochany serial do tej pory

ja obejrzałam (ptaki) i do dnia dzisiejszego sie ich jakos boje nie pojde nigdzie gdzie jest ich skupisko np rybek i pelno gołębi zaraz robi mi sie slabo

Gość Jallllll
A może ktoś z was oglądał ,,Opowieści z krypty":O

jesli chodzi o film to do dzisiaj nie oglądne laleczki chuki

Gość appahófa
moja trauma z dzieciństwa to jak słyszałam jak świnia kwiczała gdy ją zabijali pozostało mi to do dziś :-O

Gość Jallllll
tak mam też traumy związane z różnymi rzeczami związanymi ze zwierzętami...

Gość appahófa
a później widziałam tą świnię jak wisi na drzewie rozerżnięta na pół i wnętrzności z niej spływały do wiadra miałam chyba z 8 lat :-O

Gość wez sie ogarnij
ja pamiętam ,kiedy w wieku lat 7 oglądałam z siostrą i kuzynką film "omen",do tej pory,jak sobie to przypominam, to mam ciaryy

Gość Jallllll
Ja pamiętam jak kiedyś jak byłam mała(chyba z 7 lat) widziałam jak 3 starszych ode mnie chłopaków mieli gdzieś po 16 lat tremali w pół żywego kota chyba potrącił go samochód i dzigali go jescze patykiem w krwawą rane z płaczem pobiegłam do rodziców a że mój tata lubił koty zrobił z tymi potwormi co trzeba.Do tej pory pamiętam jęki tego biednego kota...

Gość współczuję tej świni
ja bałam się Archiwum X (ta muzyka:D)

Gość luuuuuu
ja straszylam brata zulugula, zwabialam go do pokoju po czym podglasnialam tv a brat w ryk mhahahahah, sama malos ie balam horrory typy omen owszem wzbudzaly lek ale dzis ogladam ten film jak bajeczke...

Gość zdecydowanie dentysta
Od małego miałam słabe zęby, psuły mi się bardzo i często odwiedzałam dentystę. Nie raz siedziałam na fotelu u mamy na kolanach. Bolałoooo..... I chociaż teraz warunki są o niebo lepsze, znieczulenia itd. to uraz taki mi pozostał, że za każdym razem zanim wejdę do gabinetu to ze stresu pocę się jak dziwka w kościele :P

Gość qrqrqr
zdepniecie kurczaczka ;(

w ogóle jak oglądam na jakimś programie jak zwierzęta się zjadają i polują na siebie a one takie niewinne nie mają jak się bronić a takie tygrysy rozszarpują je na kawałki :( już w rzeźni te zwierzęta zabijają tak żeby się nie męczyły

laleczka chucky :o ale ta pierwsza z długimi włosami. miałam może 8 lat. byłam u kuzynki, puściła mi na video :o przez kilka lat miałam traume. bałam sie spać. dostałam jakiś rok później od babci takiego wielkiego Pinokio z Włoch. wcisnełam go za szafe, zeby nie mógł wyjśc jak "ożyje" :o brrrrr po szczękach też nie mogłam spać i wtulałam sie w ściane bo wyobrażałam sobie, ze moje łózko to łódź i jak będę przy krawędzi to rekin mnie zeżre

Gość obrzezany ekogroszek
Jak mialem 4 lata dziadek dla zartu poczestowal mnie wodka. Mialem obrzydzenie do 21 roku zycia. Na szczescie na studiach koledzy zalozyli dla mnie specjalna grupe i zorganizowali zajecia a terapia przyniosla rezultaty ;)

a ja mam traumę co do wszelkiego rodzaju żelastwa w dużych ilościach:o po tym jak zostałam zgnieciona cholerstwem i wylądowałam w szpitalu na xxx czasu mając jakieś 5lat