Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulla ale ładna:D

puder, podkład na lato-jaki najlepszy??

Polecane posty

hej szukam dobrego podkładu. fluidu na lato mozecie cos polecic?? wiem ze najlepiej w ogole sie nie malowac ale mam problemu z cerą -tradzikowa a mam 22 lata, lecze sie obecnie cera nie jest najgorsza tzn od czasu do czasu wyskakuja mi pryszcze ale nie jest to tak jak wczesniej ze non stop a po za tym mam male blizny, zaczerwienieienia i roszczerzone pory tak wiec musze coś stosowac zeby to zamaskować a po za tym i tak nie moge twarzy opalac a podkład mi to ułatwia:) mozecie cos polecic najlepiej do 50 zł bo na drozsze mnie nie stac... ale jak macie jakis sprawdzony tanszy to tez mile widziany CHODZI O TO ZEBY SIE NIE ROZPŁYWAŁ pod wpływem słonca, na codzien uzywam podkład mineralny maybeline no ale na upały się kompletnie nie nadaje;(

Gość srututututututtutututm
Jakim cudem jesteś ładna skoro masz tak tragiczną cerę,jedno drugie wyklucza....?:)

jak masz blizny to filtr wysoki powinnas uzywac bo podklad przez niczym wlasciciwe nie chroni ja uzywam everyday minerals (podklad)

he he to pseudonim tylko nie dotyczy pytania:P a po za tym jakoś nigdy i ja i nikt mnie nie uwazał za brzydką. oczywiscie nie uwazam sie za jakos pięknośc ale nie jest ze mna tak źle:P tylko mam problemy z cera a no to nic nie poradze:( wiec prosze o pomoc??:)

oj można być ładną z taką cerą, ja też miałam problemy, jakoś to ukrywałam, a teraz jak wyleczyłąm i mółwię ze miałam inną twarz to ludzie mówią , zę nie widzieli wtedy nic:/... zeby dobrze zakryć to polecam Max Factor Las Performance, niektórzy móiwą , ze lekko wysuza, to moze i dobrze na lato, żeby się twarz nie świciła , a z lżejszych to Max Factor Colour Adapt

Elinka a dobrze sie utrzymuje w czasie upałów?? jak mozecie to piszcie mniej wiecej ceny waszych propozycji bede bardzo wdzieczna:)

uzywam go ponad rok i nie zauwazylam z nim wiekszym problemow, a uzywam go na dosc tluste filtry, oczywiscie zazwyczaj uzywam jeszcze cos matujacego dodatkowo

Elinka a dostepny jest w drogeriach ten podkład?? bo do tej pory go nie zauwazyłam a cena jak??

furgonetka - a który bardziej polecasz na lato z Twoich propozycji ??:)

Gość gosialuizaanna
Jeśli chodzi o taką cere to wiem coś o tym moja siostra użera się z pryszczami od 11 roku życia a, ma już 16 lat i jest coraz gorzej ....bidula musiała sobie kłaść na twarz tone tapety żeby to przykryć i wyjść do ludzi... Serie kosmetyków na trądzik i tłustą cere miała już chyba wszystkie na rynku od najtańszych typu nivea po Dr.Irene Eris i Apteczne serie i te drogie z Sephory ii dalej jest to samo!! A o podkładach to nie chce mi się aż pisać bo miała ich tyle że się w głowie nie mieści aż,w końcu odkryła bibułki matujące i wode termalną,wystarczy że nałożysz podkład matujący i przypudrujesz buzie a,jak zaczniesz się świecić to spryskaj buzie wodą termalną potem nadmiar przymatuj bibułką i przypudruj buzie unikniesz wtedy pudrowania buzi na tłustą warste na której zbiera się kurz i co za tym idzie powstawania nowych pryszczy...:):)

a ta wode termalna jak i bibułki znajde bez problemu w drogerii czy w aptece??

Gość gosialuizaanna
podkładu używa : Artdeco, Long - Lasting Foundation SPF 20 (Długotrwały podkład matujący SPF 20) a pudru: Artdeco, Pure Minerals, Mineral Compact Powder (Mineralny puder prasowany) mam nadzieje że ci pomogłam:)

Gość gosialuizaanna
wode termalną kupisz w aptece ona używa tej: Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) a bibułki w sephorze :)

jak chcesz termalke to kup avene albo la roche posay vichy to ogolnie nie jest zbyt dobra marka :P

Gość erudytka..
vichy i la roche to loreal

Gość ania frania :)
ja nigdy w czasie wakacji nieuzywam ani podkladu ani pudru co najwyzej to krem ochronny

i co z tego ze oba naleza do loreala ? wiele innych marek tez nalezy co nie oznacza, ze wszystkie sa rownie dobre/zle

a w jakiej cenie jest ta woda termalna?? a bibułki chyba nie sa drogie czy sie mylę? jestem tylko biedną studentką i musze oszczedzac bo i tak miesiecznie na dermatologa i lekarstwa trace srednio ponad 200 zł a dla mnie to troche kasy:(

Gość gosialuizaanna
woda kosztuje około 28 zł bibułki te sephory firmowe 50sztuk 26zł

Gość gosialuizaanna
Bibułki matujące Clean & Clear, Johnson & Johnsone te też są podobno dobre:)

moze jakies jescze propozycje??

Gość bnnvmsa
ja tez chetnie poczytam jeszcze o innych propozycjach:) tylko piszcie ile co kosztuje:)

Gość kojuo
jak mozna w taki upal uzywac pudru?? naprawde myslicie, ze taka spocona "maska" lepiej wyglada od naturalnych niedoskonalosci cery?:O

Gość hgj
ten kto nie ma takich problemow z cerą nigdy nie zrozumie tych co naprawde sie meczą i robia wszystko zeby uporac sie z tym strasznym problemem

Gość Lato lato idzie lato!!
:D:D