Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STACHURSKYYYYYYYY

Co myślicie o adwokatach???

Polecane posty

Gość STACHURSKYYYYYYYY

Co myslicie o adwokatach są oni w ogóle do czegoś potrzebni? Opłaca im się nabijać kieszenie? Czy ktoś z was miał kiedys styczność z adwokatem, który mu na prawdę pomógł???

Gość WIMA
ja uważam, że to naciągacze chcą żeby sprawa jak najbardziej się przeciągała, bo mają kasę za każdą rozprawę i porady

Gość spoooooko
Ja mam adwokata ( a raczej adwokatkę), który mi wiele razy pomógł. Ale kieszeni jej nie nabijam - bo to moja przyjaciółka :D:D

Gość o matko z corka
a co myslisz o piekarzach i krawcowych??? co za durne pytanie

Gość STACHURSKYYYYYYYYYYY
durne to pytanie może jest dla durnych i ignorantów;)

Gość co za brednie .........
strasznie ograniczone masz myslenie a myslisz ze n mechanik samochodowy nie udaje ze cos naprawil i wstaiwl nowa czesc albo ze nie udaje ze zepsulo sie wiecej niz naprawde i naciaga ludzi a myslisz ze dentysta nie wciska pacientom ze tzeba robic 5 zebow wbielic je i pozby cie prochnicy myslisz ze nie oklamuje na plombach ja kiedys zamiast siwatloutwardzlanej dostalam krzemowa ktora szybciutko wypadla a myslisz ze zaplacilam za jaka za ta tania krzemowa??

zreszta powiem ci cos zapraszam cie na studia prawnicze i na aplikacje to porozmawiamy jak sie napracujesz i zostaniesz prawnikiem

Gość o matko z corka
nie używaj slow ktorych nie rozumiesz

Gość STACHURSKYYYYYYYYYYY
OTÓŻ MÓJ DROGI MAM STUDIA PRAWNICZE SKOŃCZONE I SOCJOLOGICZNE NAWET TEŻ NIE ATAKUJ

Gość mam ojca adwokata
czesto z nim rozmawiam i widze, jakie to wazne, ze KAZDY czlowiek mial zawsze obrońcę, ktory jesli nawet nie neguje jego winy, to chocby pokaze przyczyny jego postepowania. Ojciec opowiadal mi o wielu sprawach i widzę, jak rozne ludzie maja zycie, jak to wplywa na to, jacy są. Uczciwy, mądry adwokat jest jak najbardziej godny szacunku ( tak zreszta ,jak kazdy, uczciwy w swoim zawodzie czlowiek).

to bravo mam nadzieje ze na porzadnej anstwoej uczelni w dziennym trybie a teaz zapraszam na aplikacje bo studia to pestka to jak jajko kory w porownaniu do jaja strusiego a skoro skonczyles studia prawnicze to chyba doskonale wiesz ze ze w pewnym sytuacjahc obrona w sadzie jest obowiazkowa i wynika to z zasady domniemania niewinnosci i z praw i obowiazkow jakim podlega np oskarzony

kury *

Gość STACHURSKYYYY
Do co za brednie - widzę,że Ty jesteś jednym z takich adwo co mają się za niewiadomo kogo a g. robią dla ludzi, czy się mylę? Bo takie odnoszę wrażenie

Gość brzydulla ale ładna:D
ja mam na studiach stycznosc z adwokatami i jak dla mnie ludzie jak inni... nie tylko zawod swiadczy o człowieku!!!

STACHURSKYYYY oj i tu cie zaksocze adwokatem nie jestem :P:P

Gość fitnsesdkakakaaa
też się zastanawiam, czy wiekszość to takie szuje???????