Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggggg

Poparzenie słoneczne - POMOCY!!

Polecane posty

Gość meggggg

wczoraj bylam nad jeziorem i spalilam sie strtasznie, mam cala czerwona twarz i przod-dekold itd. Jakos reszte przeboleje ale co z twarza moge zrobic zeby zakryc ta spalenizne ?: P Mam najbardziej czerwony nos i tak wokolo nosa, kolo kosci policzkowych i czolo nieco, da sie jakos to zakryc? Tona tapety odpada bo po 1 w zyciu mi to nie zejdzie jak zatkam pory fluidem, po 2 nie lubie duzo fluidu nakladac bo cere mam ladna i nie porzebuje...tylko teraz sie spieklam nieco.

Gość maria 13
a to nie smarowałaś filtrem? ja nakładam 50 i nawet w Egipcie mnie nie spali

Gość lokalokaloka
da się zakryć - musisz założyć torbę papierową na głowę.

Gość meggggg
no nie uzywalam niczego bo po prostun ie mialam przy sobie, ogolnie bylam tam na rybach i pogoda miala byc pochmurna to po co komu krem, a to z torba. dobry pomysl, tylko ze nie mam takiej w domu ;p

Gość lokalokaloka
no to zonk, a tak na serio - jeżeli nie chcesz zapychać porów fluidami, to ja bym potraktowała twarz pudrem mineralnym... najlepszym sposobem będzie jednak pielęgnacja tych oparzonych miejsc. Ja się też ostatnio tak zjarałam, potem skóra mi schodziła płatami - koszmar... brr... za jakiś czas będzie dobrze ;) musisz uzbroić się w cierpliwość ;)

Gość maria 13
słońce parzy nawet przez chmury i w mieście powinno się nakładać filtry kup Panthenol na oparzenia w aptece, schłodzi i zaczerwienienie zniknie, po co się męczyć albo w domu nałóż kefiru

Gość meggggg
hehe obawiam sie ze puder tego nie przykryje, bo juz bralam no i efekt taki ze po prostu dake tylko efekt zmatowienia a czerwona jestem jak bylam