Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateo81

jak odbić kochankę

Polecane posty

Gość Mateo81

Poznałem kilka lat temu kobietę. Ma męża, nie ma dzieci. Na początku spotykaliśmy się bez zobowiązań, ale po kilku miesiącach zakochałem się. Jej mąż to dupek, nie kocha jej, nie rozumie, nawet poruchać nie umie, ale ona nie chce od niego odejść. Mówi, że się boi, że rodzina nie bedzie jej znała. Myślicie, że ma mnie w dupie? Może znacie sposoby by ją upolować.

Gość Mateo81
ktoś jeszcze mi pomoże?

Gość hahahahahahahhaaaaaaa
jakby cię kochała to by odeszła od męża - ale widoczbie jej tak dobrze. a druga rzecz jest taka że to co ci mówi podziel na dwa. miałam kiedys podbną sytuację - spotykalam się z zonatym, opowiadał mi jaki to on jest nieszczęśliwy w związku, żona go nie kocha, olewa, nie ma seksu, tylko ze sobą mieszkają ale żyją obok siebia... wierzyłam mu - nie mialam podstaw żeby nie wierzyć.... po 2-3 m-cach zjawiła sie u mnie jego zapłakana żona, z prośbą żebym zostawiła jej męża.... więc mi szczęka opadła. Okazało się że wszystko co mi mówił było nieprawdą. Byli kochającym się małzęństwem, normalnie uprawiali seks itp... a on mnie okłamywał.... zakończyłam ten toksyczny związek... i w wielu przypadkach jest tak samo nie ważne czy to kobieta czy facet....

Gość a nie ma wolnych kobiet
przecież Ty i tak suma sumarum kopniesz ja w d... ja sie nasycisz bo to i tak idzie na rachunek męża masz sex bez zobowiazan a przeciez tylko Ci o to chodziło

Gość życie to nie baja
słabe prowo frajerze

nic na sile nie zrobisz, jesli nie bedzie chciala odejsc od meza a chce miec was obu, to albo musisz zaakceptowac taka sytuacje i dzielic sie nia albo odchodzisz i szukasz nowej kochanki.

Gość Mateo81
nie jestem frajerem i to nie jest prowo. Nie mam zamiaru jej rzucić. Zakochałem się.

Gość a po co delikatniej
frajerze, ona coś musi mówić. współczuję braku wyobraźni i mocno zużytej kobiety.

Gość fundusz emerytalny
lepiej wal se konia i nie baw się w to! zakończy się policją i sądem!

Gość Chcesz sie przekonać
to najlepiej wprost oświadcz sie jej i powiedz zeby sie rozwiodła z nim i wyszła za Ciebie Tylko napisz Nam prawde co Ci powiedziła

Gość dojrzałakobieta123
Ale ulokowałes uczucia !!! Współczuję. Nigdy nie ufaj kobiecie która zdradza. Skoro zdrdza męża to znaczy że nie ma żadnych zasad, kazdego będzie zdradzać to juz taki charakter. jesli on taki zły to czemu z nim jest? twoje tłumaczenie jej jest infantylne.