Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara jakich mało

łyżeczkowanie macicy

Polecane posty

Bardzo proszę panie, które miały ten zabieg o informację, jak długo trwa krwawienie - po . Mam w planach kolejny zabieg, innego rodzaju i nie wiem czy tydzień przerwy wystarczy. Pielęgniarka na oddziale udzieliła mi wymijającej (być może jedynej jakiej mogła udzielić) informacji, ze u każdej kobiety różnie. :o No ale chyba można to określić w przybliżeniu ile takie krwawienie trwa-dwa dni , tydzień, dwa, dłużej?

zapomniałam dodać, łyżeczkowanie ze względu na polipy, żeby nie było że to np aborcja :o

Gość jak to nie wiesz
trudno ocenić bo u kazdej indywidualnie ja miałam usuwany polip ale bez łyżeczkowania macicy (polip był w macicy, ale bywają też takie na szyjce macicy) praktycznie nie krwawiłam po zabiegu, może lekkie plamienie zaraz po zabiegu, kilka godzin po oraz natępnego dnia wkładka była praktycznie czysta zależy od rozległości zabiegu i tego jak krzepnie Ci krew, czasem przy lekach rozrzedzajacych krew może zdarzyć się że dłużej się plami czy krwawi, sprawa indywidualna

no nie wiem :o dziekuję za odpowiedź. Biorę regulon więc mam nadzieję, ze tym bardziej plamienie będzie krótko trwało, będe miała na pewno łyżeczkowanie. Tydzień później mam mieć kolonoskopię której mi nie zrobią jak będe krwawiła, z kolei jak nie pójdę teraz do szpitala to później nie mam kiedy :( aż do września...