Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pavel87

Mój ojciec ma romans...Co robić?

Polecane posty

Tak wiem,że jest to forum dla kobiet.Ale piszę tutaj,bo chce posłuchać opini innych,postronnych osób. Moja mama narazie nic nie wie.Nie wiem właściwie czy jej powiedzieć.Zresztą nawet kiedy jej nie powiem dowie od innych,obych osób,bo mieszkamy w małym miasteczku.Mama nie pracuje.Ale,ojciec zarabia tyle,że nigdy mnie ani mojej siostrze niczego nie brakowało.Jak się dowiedziałem? Zacząłem coś podejrzewać kiedy ojciec często wyjeżdżał gdzieś wieczorami.I wracał bardzo późno.Kiedyś gdy jechaliśmy samochodem a szła ona tak się na nią gapił,że o mało nie spowodował wypadku.Tydzień temu niezapowiedzanie przyjechałem do domu (studiuje w W-wie).Mamy akurat nie było, bo wyjechała na kilka dni do siostry.Przyłapałem ich na gorącym uczynku. Jak on może robić to matce? Albo ona...Młodsza od niego o 25 lat.Na dodatek jej mama pracuje z moim ojcem.Jak jej nie wstyd?

skoro ona jest młodsza o 25 lat to jakoś w Twpim wieku nie? moze ją dobij, a jak nie to nastrsz ją i ejgo że pwoiesz matce

Gość wszyscy mozecie stworzyc
udany zwiazek;)powiedz ojcu ze ma ci miesiecznie przelac jakas sume jaka tam uwazasz i od czasu do czasu niech ci da ja podupczyc w zamian za to milczysz:D:D:D:D:D nie ma za co ;) 1/10

Gość Wyruchaj ją
i po sprawie:)

Gość zerznij ją tak, az jej sie
odechce

Gość zerznij ją tak, az jej sie
odechce

Gość turbulencja
A ja bym pogadała z ojcem, dlaczego to robi i jak dlugo ma zamiar to jeszcze trwac. 80 % facetow to skurwiele - czasem lepiek zyc kobietom w slodkiej niewiedzy.

Husky Jak to ma dać ojcu spokój? Ma się patrzeć na to jak zdradza matkę? I to z dziewczyną zapewne w jego wieku?

tak. takie jest moje zdanie do ktorego mam prawo. peace!