Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evamama

wózek wielofunkcyjny a gleboki

Polecane posty

Gość evamama

juz niedlugo termin a ja nie mam wózka...patrze i patrze ale juz calkiem zglupialam . jak myslicie lepiej kupic tanszy gleboki a pozniej dokupic spacerowke za kilka zlotych czy kupic wozek wielofunkcyjny? jesli tak to jaki?

Gość evamama
roan bardzo mi sie podoba szczególnie kolorystyka gondoli ale z kolei spacerówka jest okropna

Ja mam wielofunkcyjny 3in1 z duzymi pompowanuymi kolami i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobrze sie prowadzi ladnie wyglada i jest wygodny dla dziecka. W zyciu bym nie kupila tych trojkolowcow albo innych dziwolagow bo nie dosc ze brzydko wygladaja to jeszcze ciezko sie prowadza.

Gość evamama
a co sądzicie o leviro? tak wogole to na co trzeba zwracac uwage przy zakupie wózka?

Gość nikolinkaaa
jagoda369--ja miała 3kołowca i wcale się nie prowadzi gorzej niż 4:) czy brzydko wygląda--kwestia gustu:)

Chyba sie zle wyrazilam, chodzilo mi o te co z tylu maja 2 duze kolka a z przodu 2 malutki i zblizone maxymalnie do siebie. Wyglada to okropnie i zle sie rowadzi. Nie wiem co ludzie widza w tych wozkach a'la taczki :D

Gość Dziecku obojetna jest
kolorystyka. Zastanów się, co dla Ciebie jest ważne, by się ludziom podobało? Roan ma dobre opinie, spacerówki też mają ok. Ja mam zestwa 3w1 i nie narzekam. Jak dziecko bedzie miało rok, może więcej to kupimy na wyjazdy spacerówke - parasolke, na razie to co mamy słuzy swietnie, bo kupiłam wózek z 4 duzymi pompowanymi kołami i jeździ się nim super. Jak na zimę to jednak polecam zestaw 3w1, bo masz spiworek i okrycie nóg w zestawie,a jak wyrosnie z gondoli to ten zestaw bedzie ok. Choć teraz są tak fajne spacerówki, ze gondolę mozna kupić uzywana,a do tego lepszą spacerwóke - bo za kilka złotych to nie widziałam nigdzie - maclareny są z dozywotnią gwarancja.

Gość bebikol
a ja mam wielofunkcyjny i jak na razie jestem zadowolona...jedynie co to jest trochę duży i ze zmieszczeniem w bagażniku mam trochę problemu ale ogólnie jestem za 3 w 1

Gość evamama
dziekuje za wszystkie opinie:) jeśli chodzi o Roan owszem podobno wygodny, dobrze sie prowadzi ale za to cholernie cięzki i duzy po złożeniu.....a to są minusy przynajmniej dla mnie. dodam ze wózek posłuży mi częsciej w mięscie niz w terenie.

Gość evamama
nie chodzi dokladnie o kolorystyke ale i wyglad gondoli ta w Roan Marita wygląda na porządną

Gość bershkaa
zdecydowanie osobno gondole a pozniej spacerowke mialam 3w1 i swietnie sie sprawdzal jako gondola ale jako spacerowka to juz za wielgaśny i nieporeczny

Gość nikolinkaaa
evamama--idź do sklepu z wózkami i poogladaj..tam będziesz miała kilka/kilkanascie modeli razem i masz możliwość wypróbowania każdego z nich. Czy jest zwrotny,wygodny w prowadzeniu itp fakt jak włożysz maluszka do niego trochę inaczej się prowadzi,ale póki co włóż swoją torebkę która obciąży wózek:) jagoda--dla mnie te 'taczki' są wygodne i funkcjonalne i też nie rozumiem co ktoś widzi w 'klockach' 4kołowych...to tak ciut uszczypliwie:) o gustach się nie dyskutuje buziaki

Gość wypowiedzmama
Witaj, jezeli moglabym Ci polecic to dobry wozkiem jest travel z graco. Nie pamietam doklanie calej nazwy, musialabym do paragonu zobaczyc.. Przede wszystkim wygoda dziecka, nie ma koniecznosci tluc malenstwa w foteliku.. bude mozna wziac jedna albo w druga strone, lekko sie prowadzi i duuuzo miesci zakupow:) Zas mialam pierwszy tez 3 w 1 z koochi o poprostu jaks nieudana serio. Niewygoda dla dziecka, jak male to w foteliku bez ruchu, powiedzialabym ze na siedzaco* a jak wyrosnie z fotele to za male zeby w reszcie tj w spacerowce wozic. Ciezko sie prowadzi i nic sie nie miesci ;/ Chyba ze na raczkach.

Gość nikolinkaaa
aaa...ja miała 3in1 i jak dla mnie i spacerówka i gondolka się sprawdziły:) ale każdy ma inne oczekiwania,wymagania więc najlepiej przetestować,obejrzeć na żywo w sklepie:)

Gość rewqatrek
nie narzekałam na swoj 3 funkcyjny - aż tak bardzo .. z tym ze teraz bym kupiła, wżóek z duża gondolą a potem kupiła fajna spacerówkę . W reultacie 3 funkcyjnym jexzilam rok i kupilismy typową spcerówke , z której jestem zadowlona.

Gość gość
Ja kupiłam wielofunkcyjny i nie żałuję, bardzo dobry i porządny wózek, w dobrej cenie, to model Durango z euro cart, ma bardzo dobre opinie w necie, poza tym jest bezpieczny i wygodny, no i mam już wszystko, o spacerówkę nie muszę się martwić.

Gość gość
Moim zdaniem pardziej praktycznym zakupem jest wozek wielofunkcyjny, jezeli dobrze sie wybierze, tak mozna uzytkowac taki wozek od poczatku az do momentu w ktorym dziecko juz nie bedzie chcialo jezdzic w wozku, my mamy model Branoecco, na aluminiowym stelazu, pompowanych kolach i ze slicznymi ekoskorzanymi wstawkami w tapicerce

Gość Pytająca Przyszła Mamma
My kupiliśmy Camarelo Carmelę - duża gondola - na dłużej starczy, lekki - z gondolą 13kg, akurat na mój zwichrowany kręgosłup, wysoki - nie będe musiała się schylać ciągle i tych moich pleców przeciążać, a ponadto zima idzie - nie będzie się tak brudzić od spodu i łatwiej będzie po grudach jeździć. Kolorystyka jest najmniej ważna - ma być łatwy w umyciu i widoczny w ciemności (zima idzie, a drogi słabo oświetlone). Wzięliśmy 2 w 1 bo fotelik samochodowy mamy od znajomych akurat. Kółka pompowane i zdejmowane. Stelaż składany bardzo wygodnie - a! i łatwo zdejmowana gondola - lewa i prawa strona zaczepu odpinana osobno, a nie równocześnie! Fajny jest. Ale każdy szuka pod swoje potrzeby. Ja opisałam swoje. Życze dobrego wyboru :)

tez myslę o camarelo carmela tym co kolezanka powyzej i dzieki jej opinii zdecyduje sie na ten model :) pozdrawiam !

Gość gość
Ja kupiłam tańszy głęboki. Mała urodziła się w maju, więc i tak długo w nim nie pojeździła. Jak zrobiło się cieplej, to już przesadziliśmy ją do spacerówki. Kupiłam lepszą Easygo Virage. Jest przeznaczona dla dzieci 0+ więc nie było problemu. Córcia miała w nim dużo miejsca i było jej wygodnie.

Gość gość
Zdecydowałam sie na Anex Sport wielofunkcyjny wózek 3w1. Duza gondola o fajna wygodna spacerówka ktorą już używamy 7 miesiecy. Lekki zgrabny i stabilny.

Gość gość
Ja kupiłam wózek z tutka model grander i moim zdaniem jest bardzo dobry. Jestem z niego zadowolona, jest lekki i zwrotny. Jestem dość drobną osobą i ten wózek jest dla mnie leciutki.