Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana20

20 lat i 30 kg nadwagi! dieta niskowęglowodanowa - kto ze mną?

Polecane posty

Niestety nie znam nikogo kto to robil ale z tego co czytalamgdzies na stronce ze jest bardzo skuteczne redukuje je do minimum widocznego tylko z bardzo bardzo bliska dla spostrzegawczej osoby. Koszt to zalezy jak wiele sie ich ma i ile zabiegow potrzeba( bo niektore sa plytkie inne glebsze) Ale mysle ze kolo tysiaca zlotych mozna je usunac. Co nie jest tak wielkim kosztem za szczescie:P

Gość chmureczka25
To też będe musiała iść na to usuwanie laserowe. Ale narazie nie bo raz koszty, kasa mnie nie puszcza, a dwa to mam zamiar jeszcze schudnąć, ale to dopiero po wakacjach się wezme albo w sierpniu, bo narazie nie mam weny ;) Ja mam najwięcej rozstępów na nogach, to jest porażka, widać je nawet bez opalania :(

Mi również powoli zaczynają się robić na nogach.. :o Chyba pomyślę nad tym laserowym zabiegiem.. Ale to dopiero za jakiś czas. Nie chcę nawet myśleć jak będzie wyglądała moja skóra, kiedy zajdę w przyszłości w ciążę 😭

Ja mam na piersiach ale to od dorastania za syzbko mi urosly ale juz sie przyzwyczailam sa male i jasne nie wdiac ich az tak jak tych na brzuchu;// Tez narazie tego lasera nie robie bo poczekam az schudne do wymarzonej figury:) To ma byc taka nagroda ;)

CZESC KOBIETKI;) Jak tam dietowanie? Ja wczorajszy dzien mialam bardzo udany pod wzgledem dietowania. Zjadlam rano jogurt z owocow lesnych z psuszonymi truskawkami i platkami owsianymi. W pracy jogurt naturalny z siwezym ogorkiem i cebulka. Przekaska mandarynka i brzoskwinia Obiado kolacja serek wiejski z rzodkiewka i szczypiorem Plus 30min spacerku. A dzis zjadlam rano jedna kromke pelnoziarnistego chleba z twarogiem. Teraz wsuwam banana Na lunch mam salatke ala grecka. Obiad jeszcze niewiem:p No i wieczorkiem silownia kolo 40 min treningu cardio plus brzuszki i ciezaki na ramiona.

No Ewelka diete to masz pyszniutka.A jak z efektami ?U mnie leeeci waga .Powiem Wam,ze to chhyba najlepsza dieta jaka kiedykolwiek próbowałam

Viiki efekty sa juz male czuje sie lzejsza, wiem ze trzeba byc wytrwalym i nawet czasem jak sie zdarzy grzeszek zywieniowy trzeba zapomniec i walczyc dalej. Ja na tego typu diecie schudlam juz kolo 20 kilo wiec wiem ze warto . Jeszcze 20 i bede baaardzo zadowolona chociaz 15 do konca wrzesnia bo jade na urlop i chce sie cieszysc zgrabna sylwetka. A u Ciebie jak z efektami jaki spadek wagi?

Gość zdesperowana20
epraszam zapomnialam nickow bo wszystko na szybcko czytalam) to tak niewiele kalorii... ze ja bym sie potem rzucila na jedzenie. jak myslicie, np spadek 1 cm w biodrach czu udach, jak sie na wage przeklada? buziaki!:)

Gość zdesperowana20
ucielo mi i pomieszalo post troche, sorry troche sie spisze, napisz epozniej ale jeszcze jedno mi sie przypomnialo: wszystkie dziewczyny wazace po 60 kg zapraszam do zalozenia osobnego topicu, wasze problemy z kilkoma kilogramami to co innego;/

Ewelka no u mnie tez w porzadku :-].Waga leci i bardzo sie ciesze.No w sumie dopiero 6 dzien diety koncze ale 3 kg poszło mało bo mało ale tak jeszcze jakby z 3 spadło to bym była happy .Bo ja niechce duzo zrzucic tyle zebym w moje ulubione ciuchy wlazła.Zreszta tak mam co roku ze przed wakacjami troche ,,poposzcze''i tyle . Wczoraj miałam pieeekny sen-ze jadłam rogalika kruchego z dzemem.Dżizas pyszny był:-[

Próbowałam już wielu diet,najdłużej dietę proteinową dr.Dukana z przerwami ok. roku. Jednak nie wytrzymałam jednorazowo dłużej niż 3 tygodni,a to i tak ten wynik był najlepszym-gdy zaczynałam. Dieta Dukana także jest dietą ograniczającą węglowodany,jednak taka jakaś skąplikowana mi się wydaje. Od jutra zaczynam dietę Lutza,także niskoglowodanową lecz jakby prostrzą,nie tak rygorystyczną.Wolę chydnąć dłużej ale przynajmniej mam pewność że się nie załamię gdy będize mnie ciągło do słodyczy,w czym tkwi największy problem. A w dietce dr.Lutza można spożywać łakocie ,byleby ich wartość wraz z innymi 'niedozwolonymi' produktami nie przekraczała 72g cukru na dobę . Trzymajcie kciuki!:) Czy ktoś się przyłączy??? Pozdrawiam!

Witam serdecznie ja od zeszłej soboty jestem na diecie kwaśniewskiego czyli optymalnej:PP kocham ją!!!!!!!!!!!!!11 przeszłąm juz chyba wszystkie mozliwe diety ale ta jest to nie jestem głodna mam lepszy humor energi dużo i po prostu jest superrrrrrrrrrrrrr zaczynałam walkę z wagą98 kg:( po tygodniu zeszło na 93.2 az nie wiarygodne ale to prawda byłam u specjalisty pokierował mnie co mam jeść jestem pełna optymizmu i polecam gorąco ale trzeba przeczytac książkę żeby to zrozumiec albo ja chetnie pomogę odpowiem na pytania mój numer gg 6387327 anna walcze juz jakies 17 la mam nadzieje ze w koncu mi sie uda pozdrawiam wszystkich

Czesc!!dziewczynki wpycham sie do was:)mam do zgubieniia z 30 kg :/napisze cos wiecej jak bede w domu buziaczki