Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fcsdafs

czy uważacie, że w Polsce jest za mało ludzi?

Polecane posty

Gość fcsdafs

bo ja uważam, że tak: spokojnie kilkaset osób się zmieści na kilometrze kwadratowym jest jeszcze trochę lasów, które można wyciąć - np. puszcza Białowieska ciągle jeszcze można znaleźć miejsce do parkowania jak się dobrze poszuka

Gość ciemną nocą na ulicy
gdzie byłeś jak cię robili? kurwa.....:O:O:O

Gość skasowali topike o wyśnionej
są miejsca opustoszałe np dawne fabryki, dawne gospodarstwa PGR, a czy ludzi jest za mało ? W pewnym sensie tak , za mało jest osób z duchem walki by wywalczyć wreszcie normalność a wiele nie trzeba :)

ja uwazam ze za duzo:o a jeszcze naród ciemny ksiezy w kosciele słucha i pis-u i wnet bedzie jak w afryce-biedota będzie płodziła jedno za drugim głode biedne dzieci bez perspektyw :o

Gość fcsdafs
no właśnie w takiej starej fabryce albo stodole PGR może spokojnie mieszkać kilkanaście rodzin. oto właśnie chodzi w polityce prorodzinnej co nie? żeby nas było jak najwięcej!

Gość owszem jest za mało
bo nie ma kto płacić składek na ZUS i emerytury będa strasznie małe poza tym wiele miast w Polsce jest opustoszałych, jedź do Zabrza to zobaczysz co się tam dzieje, druga NRD, coraz wiecej ludzi wyjeźdża i miasto pustoszeje w zastraszającym tempie jako i cały Śląsk

Twórca systemu emerytalnego niesłuszne założył że ludzi będzie coraz więcej, stąd taki nacisk na prorodzinność . Ja uważam że powinna być zachowana jako-taka równowaga. Mniejsza ilość ludzi to mniej zurbanizowany teren i przyjemniejsze warunki do życia :)

Gość fcsdafs
czyli jak naprodukujemy tak dużo dzieci że się nie będą miały gdzie pomieścić to część (te najbiedniejsze) będzie musiała się osiedlić w Zabrzu? ;) sprytne :) bardzo mi zależy na tym żeby Zabrze było zasiedlone BTW...

Gość lasy są
lasy są niepotrzebne. zwierzęta można oglądać w zoo, a takie żubry w ogóle nie są potrzebne. a z drewna można zbudować nowe domy dla ludzi. ludzie są najważniejsi.

" lasy są niepotrzebne" gratuluję wysokiego poziomu wiedzy z biologii :classic_cool:

Gość ciocia Rózia
A wystrzelac w pizdu 3/4 więźniów połowe kleru i juz będzie lepiej i wyjebac na zbity ryj wszystkich czeczenó, czarnuchó, wszelakiej maści uchodźców i innych przybłędów

Gość baby som gupie
ja sądzę że jest rzeczywiście za mało ludzi.... zwłaszcza normalnych kobiet