Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha??????

małżeństwo z małym dzieckiem i jednopokojowe mieszkanie

Polecane posty

Gość martucha??????

jesteśmy młodym małżeństwem z małym dzieckiem. Mamy 35 metrowe ( jeden pokój z aneksem) mieszkanie. Czy ktoś też tak mieszka? W przyszłości planujemy coś większego ale teraz musi nam to wystarczyć. Co sądzicie o takim mieszkaniu?

Gość pot
mysle ,że to jest chore robić dzieciaka i nie miec warunków mieszkaniowych........... żal dupe ściska............ ale pewnie wpadłaś specjalnie bo inaczej by się z Tobą nie ożenił więc cierp ciało jak ci się chciało

Gość taa niedobra pupa
Niewygoda , ale znam ludzi co mieszkali w 4 na kawalerce i to jeszcze jak dzieci chodziły do szkoły

ja troche tego nie rozumiem, ja potrzebuje 2 pokoi żeby żyć we dwójke a co dopiero jeszcze z dzieckiem...

Taka nora to dobra dla młodego kawalera, a nie dla małżeństwa i to z dzieckiem:o

Gość Majętna z domu Nowak
mamy 4 pokoje mieszkanie na własnośc i 1 dziecko mieszkamy w nowoczesnym budynku mieszkalnym............ nie wyobrażam sobie jak można mieszkać na 35 metrach w 1 pokoju

Gość to ludzie jeszcze tak mieszkaj
to ludzie tak mieszkają? Ale wstyd ja pierdziele.......... masakra współczóje

Gość ja mieszkam z mężem i
dzieckiem na 27 metrach:( Ale mamy nadzieje że niadługo kupimy coś większego

eh my tak mielismy 1 pokoj kibelek i kuchnia, malzenstwo zakonczylo sie rozwodem ciagle na siebie wpadalismy w tym samym pokoju sie uczylam, w tym samymm jedlismy w tym samym spalismy, ogladalismy tv , przyjmowalismy gosci i do tego dziecko, zabawki, poprostu meczarnia w dodatku nie mialm gdzie prania wieszac zero balkonu jakos na stojku scisnietym w kibelku a czasem nawet w pokoju, mam nadzieje ze wkrotce bedzie was stc na cos wiekszego:)

Gość frefref
wiecie ludzie mieszkają nawet gorzej .. otóż mój mąż kiedy go poznałam mieszkał w jednopokojowym mieszkaniu z mamą jej drugim mężem,dwoma siostrami (2 i 5 lat),dwoma braćmi (8 i 13 lat) i z bratem mamy (27 lat,chłopak z zespołem Downa) ... także policzcie

>>Ale mamy nadzieje że niadługo kupimy coś większego Bo nic innego poza nadzieją już wam nie zostało :o 🖐️

Gość mięcho a ty gdzie mieszkasz?
z mamusią?:P

Gość frefref
nie mieściły ? dwa w pokoju rozkładane.. w kuchni jedno rozkładane,a mój ze starszym bratem na podłodze

Gość frefref
i nie mówię bzdur,tak żyli jak go poznałam,teraz jest na szczęście lepiej

Gość bolas123
pierdolenie o szopenie, nagle wszyscy w apartamentowcach mieszkaja, my dlugo mieszkalismy na takim metrazu, dziecko zdazylo pomieszkac tez w kawalerce, ale to było wlasne i cieszylo bardzo, nie mieszkalismy z rodzicami czy tesciami na aktualne mieszkanie zarobilismy sami iwiadomo cieszy bardzo ale czas spedzony w kawalerce nie spowodowal zadnej traumy w naszych umyslach, a wszyscy ci co nasmiewaja sie z malometrazowych mieszkan to pryszczate nieroby ktore czas wakacji spedzaja przed kompem, ledwo uzyskali promocje do gimnazjum

Gość lasy są niepotrzebne
możesz się zgłosić w urzędzie gminy to ci dadzą medal za realizację polityki prorodzinnej. w końcu to takie trudne zrobić dziecko.

Gość Fafnoście
NIE WSZYSTKICH STAC na duze meiszkanie i dlatego maja rezygnowac z dziecka??? ja im zazdroszcze bo maja dziecko a wy pewnie udupy macie duze meiszkania ale nie to co najwaznijsze i co daje najwieksze szczescie czyli dziecko!!!

nie wyobrażam sobie żyć w takiej klatce tym bardziej we 3. No ale czasem tak bywa na początek skoro musi to niech jest ale na dłuższa metę to nie bardzo.

martucha a czym ty sie wogole przejmujesz i co sie obchodza opinie innych najwazniejsze zebys byla szczesliwa z mezem nie wazne gdzie