Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aannniulek

wakacyjna praca

Polecane posty

Gość aannniulek

Hej studenci czy pracujecie w wakacje czy nie ? pytam bo słyszalam ,że jednak większość nie pracuje w wakacje i to mnie dziwi co wy na to

Gość Qwak
bo ciezko jest cos znalezc tylko na wakacje, na ogol chca na stale, zwlaszcza w mniejszych miastach, a tez nie kazdy chce pracowac cale wakacje, ja np chcialam w sierpniu albo wrzesniu ale i wtedy intensywnie ale trudno jest cos znalezc ;/

Gość aannniulek
a jak odpoczywacie to nie mamcie przypadkiem wyrzutów do siebie ,za lenistwo i za to ,że nie poszerzacie swoich umiejętności ,nie wzbogacacie cv ?

Gość Qwak
praca w budce z lodami albo w markecie za kasa tez sobie cv nie zbuduje :P dla mnie praca wakacyjna to jest tylko szansa na zarobienie paru groszy na wlasne wydatki, bo zarobki nie sa zadowalajace a i miejsca raczej tez nie, z kolei praktyki to czesto praca za darmo i tylko pare tygodni, wiec jak ktos chce miec ladne cv niech idzie na stale do pracy juz pod katem swoich studiow i zainteresowan

Gość aannniulek
a ja spróbuje w telemarketnigu dają podstawę np 600 zł + prowizję od sprzedarzy więc zawsze te 200 zł mam dla siebie to przecież dużo kasy no i jakiś tam wpis w cv