Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DośćZmartwiona

Prosze o pomoc 15 tc

Polecane posty

Gość DośćZmartwiona

Jestem w 15 tc, nadal mam brak apatytu, po prostu nie chce mi się jeść i się zmuszam, Od początku ciąży praktycznie nic nie przytyłam, czasami trochę pobolewa mnie brzuch, a już jakoś zupełnie nie widze żeby jakos bardzo mi zaczynał rosnąc brzuch, moze dosłownie troszke od początku ciązy....Myślicie ze wszystko ok, czy powinnam iśc do lekarza, bo wizyte dopiero mam w polowie lipca....

ja tez nie mam apetytu a jestem w 16t ciazy, poprostu nie chce mi sie jesc... lekarz mi powiedzial, ze mam sie nie zmuszac... narazie przytylam 1kg no i brzuch juz lekko widoczny jest... pozatym mnie rowniez jeszcze pobolewa brzuch:) glowa do gory, dziecko sobie dobrze radzi w brzuchu a energie bierze z naszych zapasow:)

spokojnie, apetyt wróci :) mi wrócił właśnie jakoś na przełomie 15 i 16 tyg. do 15 tygodnia ciąży miałam...5 kg na minusie! ale nadrobiłam wszystko plus jeszcze 12 kg :) ja brzuch miałam już spory, ale z tym brzuszkiem to różnie bywa, jedne mają wcześniej inne później. jedna ma brzuch wielki na koniec ciaży, inna malutką kuleczkę. także wielkością brzuszka sie nie przejmuj!

Gość DośćZmartwiona
No to dzięki za pomoc:) T moja pierwsza ciąża więc troche panikuje z tym wszystkim:) No to nie bede się bardzo stresowac i na siłe jeść :)

Gość gość
Przecież wiadomo nie od dziś, że dziecko to taki mały pasożyt :) I wszystko co mu potrzebne pobierze z organizmu mamusi...