Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gusiaaczek14

WESELE

Polecane posty

chodzi o to ze dostalam zaproszenie od faceta ktory ma 25 lat. ja bede miec zaniedlugo 18 :) poznalismy sie na imprezie i on chce mnie dlatego wziac bo dobrze tancze i fajnie sie nam razem bawi :)P ja to rozumeim bo grunt to wybawic sie na weselu. ale troche mnie zdziwilo to ze w ogole sie nie znamy a on mnie chce wziac . niby mowil ze mial isc z jakas laska ale ona jedzie do pracy zagranice i teraz sama nie wiem co zrobic. spotkalam sie z nim juz na neutralnym gruncie i wydaje sie byc w porzadku. dobrze sie rozmawia i w ogole ale mam jednak watpliwosci bo nikogo nie znam z jego znajomych i jego w sumie tez. niby mam ich poznac w najblizszym czasie ale to nie bedzie to samo :PP i co sadzicie? prosze o obiektywne ocenyy :)

Gość wyciąć nożykiem przy korzeniu
ja bym poszła

Gość nu pogadaj
zdesperowany koles co nie ma innych kolezanek.

Gość Fafnoście
nie poszlabych za chiny ludowe

Gość skasowali topike o wyśnionej
desperacja to dobra motywacja :)

Gość hgj
wg mnie wesele do dobra okazja zeby go poznac blizej... nic nie tracisz a mozesz tylko zyskac:)

Gość życie to nie baja
idź wex tylko gumki, chcociaż powinien mieć i przeczyść gardło przed akcją a i wypróżnij się

Gość ml'p[pppppppppppppp
bo jestes mloda ..mlode cialo/i chyba nie zbyt inteligentna co??

Gość porrfja czoa
"chce mnie wziac" sama siebie upokażasz, robisz z siebie towar o którym mężczyzna decyduje mówi sie - zaprosił mnie jako osobe towarzyszącą nie rób z siebie świnki

Gość fdgsxd
ale które mamy sobie darować? tam ci ktos wyżej dobrze napisał. on cię nawet nie zna ani nie chce poznać. chce ciebie przelecieć i ewentualnie wykorzystywać do sexu :) jaki 25 latek by sie za gówniara 17letnia oglądał :) proste, chodzi tylko o sex i twój wiek. a tak na marginesie co za pedofil. pewnie nie ma czym zaimponowac np 23 letniej dziewczynie i musi w liceum szukac równej sobie :D jeśli nie masz chłopaka to bym poszła na twoim miejscu. na weselach jest fajnie. chyba ci nie zrobi kuku bez twojego pozwolenia. weź gaz pieprzowy w razie czego :P

albo wodę toaletową miej przy sobie albo coś w sprayu :D Albo miej długie paznokcie, włożysz mu w oczy i po sprawie :D Kurcze nie zrobi Ci krzywdy, przecież nie będziesz z nim sam na sam, tylko między ludźmi...

o to sie nie boje raczej bo jakby chcial to juz mial okazje a zachowywal sie na prawde w porzadku zadnych aluzji czy cos .. po prostu jak kolega z kolezanka :P

Gość życie to nie baja
a moze wesele to ściema:):) może to gangbang?:):)

ja sadze ze mial isc z jakas kolezanka ale ona nie moze wiec skoro z toba sie dobrze bawil wiec cie zaprosil :) i tyle :) a wesele skoro facet fajny, grunt bezpieczny, moze byc dobra zabawa - idz :)

Gość życie to nie baja
gusiaaczek14 co nas to obchodzi? jesteś nijaka nudna ,zastanawiasz się nad prostymi sprawami, chcesz się rżnąć to idź nie to nie, jakie te baby sa naiwne, sama jestem kobietą i się was wstydzę

wstydzic sie mozesz za siebie co najwyzej i swoja rodzine, a jak cie nie obchodzi temat to po chuj sie wypowiadasz jak mnie denerwuja tacy marudni ludzie

wiesz, to ze ty na codzien obracasz sie w krainie seksu i biznesu to nie moja wina. dajesz dupy za pare zlotych to wszystko wydaje ci sie byc proste i w kazdej relacji damsko meskiej widzisz SEEEEX:P pewnie tylko takich idiotow znasz co jednego chca, ale nie dziwie ci sie bo kogo mozna poznac w burdelu :]

Co ma do tego wiek? To jest przecież tylko wesele... z resztą nawet gdyby miało coś z tego być, to co do tego ma wiek? Ja byłam na weselu z facetem 12 lat starszym i jak widać - żyję, nic mi nie zrobił...

kiedy było wesele miałam 21... Poznałam go przez znajomych, przed weselem spotkaliśmy się może 3 razy..