Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porrfja czoa

macie przykład zachowania sie na wakacjach młodych rodziców gnojów

Polecane posty

Gość porrfja czoa

przyjechali na wakacje z niemowlęciem, mieszkali w przyczepie, matka poszła na dyskoteke do sąsiedniej miejscowości a ojciec wziął niemowle i poszedł do innej dyskoteki, ochroniarze nie chcieli go wpuścić to zostawił niemowle na ulicy i uciekł .Gdy matka dziecka dziewucha nad ranem wróciła do przyczepy i zobaczyła pilcję to zabarykadowała sie w przyczepie i nie chciała wyjść Tak to jest jak gnoje nieodpowiedzialne ruchają sie i płodzą dzieci które później są balastem w ich życiu, normalnie powybijałabym te suki po gimnazjum i liceum które fundują sobie bachora żeby nim później pomiatać albo zgotować upokażający los dziwa sie rucha w parku a dziecko w domu dziecka , przynajmniej je ubrali i nakarmili :-O

Gość Fafnoście
to sa zwykle kurfy ktopre nie mysla o konsekwencjach a koniecznie ccha sie ruchac

Gość porrfja czoa
jak widze takie topiki - mam 18 lat jestem w ciąży , jestem szczęśliwa i myśli że będzie mamuśką albo nie daj boże 16 nastki to mnie szlag trafia kurva :-O i rodzice tego gnojarstwa muszą na wnuka robić

Dlatego jestem za aborcją. przyszli dziadkowie powinni gównire skrobac żeby nie charowac na kolejne dzieci podczas gdy ona się będzie beztrosko zabawiac i robic kolejne szczyle

Gość sdffsdf
"Dlatego jestem za aborcją" tylko że nie możesz przewidzieć przed urodzeniem czy to dziecko wyrośnie na tak bezmyślnego rodzica:classic_cool: tak, wiem, że miałeś/aś co innego na myśli ale tak jest lepiej:classic_cool:🖐️

uważam, że jak pietnastolatka zachodzi w ciąże to powinna być skrobana i tyle. No chyba, że jest w stanie utrzymać dziecko. iby z jakiej paki jej rodzice mają utrzymywac jej bekarta?

Gość porrfja czoa
jest napisane http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8072668,Pijany_ojciec_zostawil_niemowlaka_przed_dyskoteka.html gówniary myślą że dziecko to lalka , urodzą sobie a one szaleją i kto ma pilnowąć ? narąbany ojciec zajmował sie niemowlęciem, przecież mógł je zabić. A ta kuffa zabarykadowała sie w przyczepie jeszcze ...patologia

Gość Fafnoście
n ie musi sie skrobac wystarczy ze odda do adopcji . przynajmnej nie musielibysmy sponsorowac in vitro. Niby cudze ale jak od malego wychowiesz to tak jak twoje:P

Gość Fafnoście
wyimaginowany oczywiscie ze pamietam ich liebe dich:D

Gość taa niedobra pupa
Przeczytałaś jeden artykuł i wnioskujesz z niego, że każdy młody rodzic, czy nastolatek powinien się wyskrobać?? To albo sama jesteś w gimnazjum, albo w twoim intelektem coś nie halo. niedawno 3 - letnie dziecko wypadło przez okno - rodzice pijani, a lat to mieli chyba już z 40. I o czym to świadczy? Że każdy rodzic po 30 powinien się wyskrobac?

Własnie powinna byc skrobana bo do adopcji i tak nie odda tylko zostawi i będzie zaniedbywac. A jak sie wyskrobie to po kłopocie. Co do adopcji to dzieci w domach dziecka nie brakuje - do wyboru do koloru

Gość fundusz emerytalny
trzeba poczekać na swoją kolej, dojrzeć i wtedy można się r00chać do upadłego i dzieci plodzić ale kase trzeba mieć też!

Gość Fafnoście
ale w domach dziecka sa dzieci w wieku szkolnym, ktorych malo kto chce, na niemowlaki jest zawsze "popyt" i takowe dzieci nie spedzaja dlugo czasu w takiej placowce chyba,z e rodzice sa nieznani a dziecko porzucone wiec proces adopcyjny trwa i trwa

Gość porrfja czoa
w teleekspresie mówili głąbico ! zresztą i tak gnojarstwo na dyskoteki pędzi nie ma nic jak ktoś jest gnojem ale jak widze że biorą sie za rodzenie dzieci to aż mną trzęsie wychowują takie podrzutki, na ulicy gnój dzieciaka zostrawił i uciekł narąbany kurva :-O

wyimaginowany --> to bym musiala najpierw za maz wyjsc, potem rozwod wziac zeby wyjsc za maz ponownie :) no ale kto wie co to zycie przyniesie :) tak.. najlepiej dziewczyny w ciazy przed 15 rokiem zycia skrobac a ludzi po 70 roku zycia poddawac euntanazji.. na szczescie ludzie o takim pokroju myslenia ne rzadza naszym panstwem..

Gość porrfja czoa
Zdesperowana Domowa Żona - nie podniecaj sie tym zbokiem, on tu większość kobitek wyrywa i sie podnieca, wysyła serduszka, kwiatki daje sobie spokój , pewnie jeszcze sobie konia wali pod twoje zdjęcie bosz :-O ale te kobiety szukają potwierdzenia właśnej wartości to mi sie żal robi