Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co zrobić

KTO MI DORADZI?? :(

Polecane posty

mam pytanko odnośnie antykoncepcji.... kurde juz sama nie wiem co zrobic, mam recepte na tabsy i nie wiem wykupic brac czy dać sobie siana.... zaznacze jeszcze ze nigdy ich nie bralam a na kafe i innych czytając starsze topiki jest wiecej sprzeciwu i wad niz zalet :/

cholernie boję sie skutków ubocznych a jednak z drugiej strony chcialabym poczuc ten komfort podczas seksu

Ja też sie dużo naczytalam na temat wad itp, ale jeśli lekarz dobrał Ci naprawdę dobre dla CIEBIE, to powinno być OK. Wiesz co zrób? Spróbuj!

Gość znana1985
hej ja bralam tabletki jakies 2 lata potem odpuscilam. o 2 lat mam implant antykoncepcyjny i jest genialny, zadnych skutkow ubocznych, czuje sie swietnie i nie musze myslec czy nie zapomnialam wziasc tabletki.

ja dostałam yaz i tam bierze sie je codziennie nawet podczas okresu ale nie w tym problem, nie boje sie ze zapomne a raczej tego co sie ze mna bedzie dzialo jesli sa zle dobrane, bo nie wiem jak sa dobrane bo jeszcze leku nie wykupilam.... i przeraza mnie mysl ze beda plamienia, ze moga wystapic mdlosci i takie tam bleeeeeee

Gość nie rozśmieszajcie mnie
daj sobie siana i niech twój facio też da sobie siana..... zakładam że jesteście oboje za smarkaci na seks i wychowywanie bobo

Też chce isc do gina, żeby mi przepisał, ale mam ten sam problem :P jak już je masz to spróboj, może wszyskto będzie OK i niepotrzbenie się martwisz? Zawsze możesz odstawić...

haha raczej nie jestesmy za smarkaci... ja mam 26 lat i mam corke dwuletnia... ostatnio doszlismy do wniosku ze moze byloby dobrze zaczac zabezpieczenia z tabletkami... tylko ja mam cholerne obawy

Gość znana1985
jesli msz takie objawy przed tabletkami poczytaj o implancie. nie robie zadnej reklamy czy cos ale mialam tabletki i tez nie czulam sie idealnie po nich a tera nawet nie wiem ze cokolwiek stosuje.