Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas zaczac myslec

poszlibyscie za 30miesieczne darmowe praktyki

Polecane posty

Gość czas zaczac myslec

do firmy? pracowlaabym 3 miesiace zupelnie za darmo. hcialam zaczac zbierac doswiadczenie zawodowe, jestem studentka. jednak 3 miechy, to duzo, nie? ciekawe po ile h dzennie.

Gość mmmkjjmnbv
3 miesiace to mało...30 dużo

Gość czas zaczac myslec
3 miesiace, czoywiscie:D dopiero zauwazylam choclika w temacie;)

Gość czas zaczac myslec

Gość robotka kuchenna
No nie wiem wiesz, jednak to trochę jest, możliwe że ci podziękują po tym czasie i tyle...

Gość rozgarnieta
ja na twoim miejscu bym poszla! z tego wzgledu ze kazde doswiadczenie sie liczy, a z praca w Polsce ciezko i jak sie niema znajomosci to moze byc jeszcze gorzej, poza tym zawsze bedzie to widniec na twoim CV! bierz robote i daj z siebie wszystko a w przyszlosci twoja ciezka praca da owoce!pozdrawiam

Gość robotka kuchenna
czy kiedy myślało się, że darmowa praktyka do ci przepustkę do szczęścia zawodowego już minęły, najczęściej jest się popychadłem za darmo...

Gość czas zaczac myslec
to dobrze, ze tak mysllicie, bo ja uwazam podobnie, ze to zawsze juz jakis powazniejszy wpis w moim CV, a nie same prace jako hostessa, czy tgeo typu. myslalam, ze jestem totalna frajerka, ze chce isc na 3-miesieczne darmowe praktyki:D dzownili dzis do mnie, ale potrzebuja kogos na lipiec-sierpien-wrzesien, a ja w sierpniu na 2 tygodnie wyjezdzam, niestety i stety. mam nadzieje jednak, ze daloby sie to pogodzic jakos i odezwa sie jeszcze.

Gość robotka kuchenna
to się okaże czy to coś poważnego, uważam że 3 miesiące kompletnie bez kasy, to chamstwo...

Gość WIMA
BRAWO ! więcej takich ludzi a już nie długo będziemy wszyscy tyrać za friko u tych wyzyskiwaczy a oni się cieszą, że frajerów nie brakuje

Gość czas zaczac myslec
jestem studentka, wiec musze miec pokore:D to taka obupulna korzysc, ja dla nich pracuje za free, ja mam mozliwosc zdobycia doswiadczenia. no jasne, ze wolalabym za kase, ale w zyciu nie alapalabym sie do takiej normalnej roboty, czy platnych praktyk, bo jest po prostu ciezko.

Gość WIMA
a nie uważasz,że takie firmy wykorzystują potem ludzi sama miałam praktykę w Urzędzie Pracy, ale miesiąc i to po 5 -6 godzin i praktycznie nic nie robiłam tylko się plątałam od biurka do biurka co innego 3 m-ce to już przesada i pewnie po 8 godz. ?

Gość hmmm jakiego doświadczenia
zapewne będziesz robić ksero i parzyć kawę :o

Gość czas zaczac myslec
wlasnie nie mam pojecia ile godzin, jak 8, to na pewno bym nie poszla, jak4 dzienie, to jeszcze...

Gość czas zaczac myslec
zdajesobie sprawe, ze bede tam parzyc kawe, ale w cv tego nie widac. niby wszyscy wiedza jak wygladaja praktyki, ale jednak zawsze wyglada to lepiej, niz jaby tego nie bylo.

Gość Daria_
Niestety, firmy coraz częściej wykorzystują młodych ludzi. Byłam na praktykach PR i wiem jak to wygląda. W agencji 2 osoby zatrudnione na stałe, reszta to praktykanci - oczywiście na praktykach darmowych. Gdyby nie oni agencja musiałaby zatrudnić min. 2 osoby, tak oszczędza spore pieniądze!