Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajbinbkaaa

Marszałek Komorowski i in vitro..

Polecane posty

Gość fajbinbkaaa

tak się wczoraj zachwycał tym w debacie, że począł pięcioga dzieci powtarzając się przy tym 3 razy w ciągu minuty wniosek jest prosty dla tych co nie mogą mieć dzieci..pan Komorowski się postara już dzielnie ;)

nie zauwazyłam żeby się zachwycał... Ja neguje postawe Kaczora, który in vitro traktuje jak kosmiczny obiekt, jakby to aborcja co najmnieczęsta niestety...j była a nie metoda spłodzenia dziecka :O katolik................. o boszzzzzzzzzzzzz, nie wie co to znaczy jak ktos chce a nie może i taka metoda mu zostaje.. Ja tez nie wiem ale potrafię się postawić w sytuacji takich ludzi, a takich teraz co raz więcej, niepłodność wsród młodych ludzi jest

Gość a teraz moherku jeszcze raz
i bez emocji bo nie rozumiemy :)

Gość ghjjjh
Za płodzenie tylu dzieci powinno się dostawać medal i dożywotnią pensję, pomijając już wszystkie dotacje rodzinne. W końcu to nie lada osiągnięcie - teraz kondomy są takie wytrzymałe :o

Gość nie rozumiecie moherki
ze to dzieci sa szczesciem prawdziwym dlatego zesta takie zgorzkniałe :D 🖐️))

Gość ghjjjh
im więcej dzieci tym więcej szczęścia. szkoda tylko, że niekoniecznie dla dzieci. w końcu to dzieci mają uszczęśliwiać rodziców a nie rodzice dzieci, co nie moherku?

Gość katolik nie popiera in vitto
Zeby pisać o in vitro to najpierw trzeba wiedziec co to jest naprawde a Bronek to żaden katolik tylko faryzeusz sami sie o tym przekonacie.W in vitro jest ukryta aborcja a metoda leczaca bezpłodność ,popierana przez Kościół to naprotechnologia.

Gość 34...
w in vitro ukryta aborcja? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D prze z IN VITRO dzieci się RODZA ;0 poprzez ABORCJE - umIERAJĄ widzisz różnice????????????????????????????????????????????

Gość 34...
ghhijjk - do jakiego moherka ty mówisz idioto???

Gość 34...
a kto powiedział że prezydent musi byc k. katolikiem?:O wazne zeby bardozje rozumiał ludzi ---kaczor ma tylko kota!!! nawet nie ma prawa jazdy, a ni konta w banku \:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość co za baran
a po co ma miec prawko jak go wszedzie woza baranie pierdolony?

Gość co za baran
a o tym koncie w banku to co ty mozesz wiedziec udowodnij ze go nie ma

Gość katolik nie popiera in vitto
No właśnie w in vitro żeby jedno dziecko moglo sie urodzić to kilka zarodków trzeba zamrozić i one giną w tych zamrażarkach.I to jest nie humanitarne i nie etyczne.Wogóle sama manipulacja przy tych zarodkach mi sie nie podoba bo to taka zabawa w Pana Boga.Przecież dzieci mozna tez adoptować.

Gość 34...
k...... po prostu jest skończonym imbecylem! nie rozumiesz tego?? ośmiesza się! po co ma miec konto, po co ma miec normalne życie???:D nie dziwi cie to ?? jest jakims kosmitą, odszczepieńcem! po co ma miec głow e- myslą za nehgo, po co mu nogi - woża go taaaaaaaaaaaaak, zajebiscie :O:O

Gość 34...
co za baran----po oc go bronisz?? niech się sam obroni :O przez wygraną na wyborach hahahha imbecyl .....

Gość 34...
o bosssssssz, zakuty łbie - nie czaiswz że niektórzy chca mieć wlasne dziecko a nie adoptowane?? adoptowane z rodzin pataolgoicznych, pijackich, z problemami, nie miejące ich genów...jezuuu

Gość to prawda że katolik
nie popiera in vitro - ale Polska nie jest krajem wyznaniowym, mieszkają tu również niekatolicy i wybierając osobę na urząd publiczny należy mieć na uwadze, czy umie ona oddzielić swoje prywatne poglądy religijne od życia zawodowego. Ale cóż, nie jest źle - dyskusja toczy się na temat finansowania in vitro z budżetu, a nie legalności tego zabiegu w ogóle - przecież były pomysły karania więzieniem na 5 lat (uczyniono nam tę łaskę, że pozwalają leczyć się jak chcemy, co najwyżej, jeśli nie po katolickiemu - to za swoje, ale zawsze coś)- ciekawe który z kandydatów by podpisał taką ustawę, a który nie.

Gość co za baran
a ty kurwa wierz dalej we wszystko co napisza albo powiedza jak by powiedzieli ze dupy sam nie podciera tez zapewne bys uwierzyl. co za tępak z ciebie wyrywaj bo z debilami nie ma dyskusji zaglosuj na komorowskiego on cie uszczesliwl bo ma zone i 5 dzieci i jest cieply mimo tego ze co 2 zdanie napierdala babole.

Gość ad va
nareszcie ktos nie zaściankowy ufff ciekawe co wy byscie powiedzielei że nie bedizecie nigdy rodzicami????? he a pragnelibyscie tego nad zycie.... ne wiem czy potraficie to zrozumiec......... wtedy człowiek czepia się wszystkiego aby miec własne dziecko, zekazac własne geny synowi, córce..... ehh

Gość co za baran
gowno mnie obchodzi in vitro w tym biednym kraju sa potrzebne hajsy na cos innego, bo jesli in vitro to ja chce zeby stomatolog byl za darmo i co?? albo wszystkie inne uslugi.

Gość ad va
a nie jest??????????????? masz nfz :D:D:D służba zdrowia jest darmowa jestes drugi kaczor, jesli tego nie wiesz :O

Gość już się polaczkowe śmierdzące
brudne bydło kłóci.

Gość 34...
hahhahahhahahhaha dobre spadaj 👋

Gość 34...
sp. do angli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nIE POLACZKU nie chemy takich fiutów tuuu

Gość co za baran
to idz zapisz sie do dentysty darmowego lec

Gość co za baran
kto by nie wygral ty i tak baranem pozostaniesz ktory w bajki wierzy co wybory :D:D czesc:D

Gość 34...
służba zdrowia jest darmowa nie wiedziałes????????????????? hahahhahahhahahhah

Gość co za baran
darmowa bedzie jak sprywatyzuja tak mowi twoj ajdol :D

Gość fundusz emerytalny
ja proponuję, żeby te kobiety co się skrobać chciały to rodziły jednak te dzieci i i dawały do adopcji tym, które rodzić nie mogą! jaki jest sens kopulować i kończyć stosunek seksualny zapłodnieniem,n gdy się dziecka rodzić nie che? przecież za dawnych czasów każdy stosunek seksualny kończył się ciążą z reguły!

Gość ad va
ja wole zeby sprywatyzowali - i tak k.... za wszystko się płąci... dentysta ginekolog okulista dermatolog operacje, porody zabiegi.... pobyt w spzitalu