Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prażynka_87

Doping podczas sesji....jak stosować?

Polecane posty

Gość Prażynka_87

Witam wszystkich forumowiczów , zawłaszcza studiujących....... Jakie macie doświadczenia z dopingiem podczas sesji? Pamiętam że w liceum eksperyment z amfetaminą przyniósł oczekiwane rezultaty, i teraz też egzaminy przebiegły bez problemu - wiadomo piątki nie było, ale najważniejsze że jest zaliczenie i nie znajduje sie na liście 120 osób ulanych na wrzesień. Problem jest tylko taki że jak nie zjem jeszcze przed samym egzaminem , to mam totalny chaos w głowie i nie moge sie skoncentrować. No ale jak zjem to kolei stan euforii jest dość widoczny nie chce wzbudzać zainteresowania. Jeśli macie jakieś sprawdzone patenty - jak stosować amfetamine - chodzi mi o dawkowanie i częstotliwość - podzielcie sie doświadczeniami.

Gość luuuuuu
o Boze w zyciu nie wzielabym tego gowna ponownie. jakie ja mialam zwaly tego sie nie da opisac, jakie leki masakryczne i zeby mome ntalnie mi sie popsuly...nie szkoda ci zdrowia? jak twoje zeby? jak razdzisz sobie ze zwalami?

Gość *znudzona*
Ja dopinguje sie dosyc nietypowo bo powtarzam sobie ze nic nie umiem i nie zdam/zalicze. I nie mialam jeszcze zadnej poprawki :P

Gość mam rewelacyjny doping
na czas sesji! Tylko nie wiem, czy mogę zdradzić ten sposób, bo, niestety, nie jest dla wszystkich...... No ale dobrze. A może nie..... A może jednak.....No dobra, powiem. Uczę się systematycznie przez cały rok! Naprawdę działa!!!!

Gość najlepszy doping to
książka, notatki i motywacja do skończenia szkoły. skoro twój ciasny mózg nie jest w stanie przyswoic kilku informacji potrzebnych do zaliczenia, to po co w ogole studiujesz?

Gość Prażynka_87
hehe - znudzona -ja też tak mam.... ja nie mam zwałek - a przynajmniej nie są jakieś drastyczne. mam tylko wyraźne braki snu. systematyczne uczenie może sprawdza się u studentów dziennych - zaoczni mają najczęściej prace i milion innych obowiązków, problemów, których rodzice za nich nie rozwiązują, więc jakoś sobie trzeba radzić. Ale i tak następną sesje już i tak postaram sie przejść normalnie. Nawet jeśli zdarzy sie mi poprawka to przecież nic strasznego........może za bardzo sie przejmuje tymi studiami.

Gość Prażynka_87
luuuuuu poważnie z tymi zębami??????

Gość najlepszy doping to
bo dzienni to nie maja pracy, rodzin, innych obowiazkow, nie? jakie to plytkie... :O kazdy ma mase innych rzeczy do zrobienia, ale chyba wyznaczyc sobie jakies priorytety to nie problem nie?

Gość luuuuuu
o....prosze studentki od siedmiu bolesci...nie kazdy jest taki mocny jak wy...i co mam z tego pwoodu rezygnowac z przyszlosci? bo nie radze sobie tak dobrze jak wy?

Gość najlepiej to walnij sobie
amfe w żyle to nie pójdzie ci na zęby

Gość Prażynka_87
do: najlepszy doping to ..... to świetnie że radzisz sobie ze wszystkim i umiesz tak fantastycznie wszystko pogodzić ;)dobrze że masz priorytety, ale wiesz jestem zdania że wszystko jest dla ludzi i wszystkiego trzeba spróbować.... ten wątek był do ludzi którzy próbowali - zależy mi na ich opinii - a jeśli Ty nie siedzisz w temacie twoje zdanie (szanuje) ale nie interesuje mnie specjalnie:)

luuuu ja nie potępiam osób ćpających, każdego to jest indywidualna sprawa. Chociaż do sesji polecam 2 h drzemka wciągu dnia i litr kawy. Mi zawsze pomagało. CarrieBradshaw Dziękuję :)