Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaamalaaaaaaa

Facet powiedzial mi,ze ladniej wygladam bez makijazu ...

Polecane posty

Nie zrezygnuje dla niego z malowanie sie,gdyz bardzo to lubie i jest zwiazane z moja praca . Zastanawiam sie czy klamal mowiac to,czy naprawde tak sadzi.Nie jestesmy dlugo razem,powiedzial to rano gdy wstalam po imprezie urodzinowej potargana , bez makijazu . Niby zaden problem,ale ciekawa jestem czy faceci wola kobiety bez makijazu

Gość weronikax
Wiesz co,jesli dużo się malujesz itd...to rzeczywiście mogłaś podabać mu się bez makijazu bardziej bo faceci w rzeczywistości bardziej "lubią" kobiety naturalne....no skoro tak powiedział to chyba sporo tego uzywasz...Ja maluję tylko oczy i delikatny puder w kamieniu ,ale jak mój facet widzi mnie bez makijazu to wesoło nie jest ;)

Gość facet prawdę ci powie
nie mówił prawde , ja też kiedyś mialem 2 kobiety które zawsze starały się wyglądać naturalnie i chodziły do makijażu, pociągaly mnie jak żadna do tej pory, jak bardzo nich świadczy fakt że z byłych myślę tylko o nich pomimo i iż z nimi rozstałem się w najgorszej sytacji i to z ich powodu

Gość weronikax
Tak,co facet to inny gust...Najważniejsze żeby być sobą....Nie mysl nad tym jak mu się podobasz z makijazem czy bez-rób tak jak tobie się podoba.

I jeszcze mi powiedzial, ze zamiast maskary powinnam smarowac sie jego kupa :classic_cool: Myslicie, ze on jest normalny?

Gość starydziad
A nie wpadłaś na to, że możesz fatalnie się malować???? Że makijaż jaki sobie sprawiasz - odstręcza facetów?

Widocznie w makijazu wyglądasz jak stary kurwiszon a bez niego bardziej naturalnie.