Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jednaaaaa24555

dzis miałam obrone i jestem wkurzona

Polecane posty

niby dostałam 5 z obrony, fakt miałam super prace..jednak moja obrona trwała dosłownie 2 minuty nawet nie zadazyłam opowiedziec o wynikach i wnioskah w swojej pracy bo ucieli mi w połowie,a naet w 1/4 wyników masakra w dodatku byłam tak zestresowana ze ledwo zdanie sklecałam..az wstyd było mui przed moja pania promotor ale mi mówili ze wiedze mam za milion i sprzedaje ja za 10000 ze nie potrzebnie sie denewuje mam wrazenie ze zrobiłam z siebie debila mimo iz dostałam piatke wcale nie ejstem zadowolna ze swojej odpowiedzi bo sobie bym 5 nie postawiła:O

Nie zawsze wychodzi nam tak, jak tego chcemy. Masz lekcję, że powinnaś być bardziej pewna siebie, swojej wiedzy i walczyć ze stresem.

Gość v f g
dzis kazda obrona trwa 2 minuty i kazdy dostaje 5, wiec nie masz sie czym podniecac

no własnie moja promotor na koniec jak dziekowlam powiedziała mi ze powinnam bardziej panowac nad emocjami normalnie na egzaminach zawsze byłam luzakiem a tutaj po prostu masakra w dodatku nawet nie dali mi powiedziec najwazniejszego wniosków z pracy

Gość płacący
"nawet nie dali mi powiedziec najwazniejszego wniosków z pracy" Nawijaj - będziemy czytać :classic_cool:

Gość ja mam dopiero przed soba
i boje sie że spale :(

Gość werwerww
v f g Co ty w ogóle piszesz(chyba to było w celu pocieszenia tej dziewczyny bo innej opcji nie widzę) U mnie na wydziale obrona trwa nawet po 45 minut,więc nie wiem autorko co ty w ogóle studiowałaś że broniłaś się tak krótko-"jakieś gry i zabawy" czy jakąś inną podpierdułke?I jeszcze obroniłaś się na 5 no normalnie szok. Mam nadziej że cię nie zdołowałem, ale sam się załamałem wiedząc że gdzie indziej obrona jest taka prosta bo sam obecnie nie wyobrażam sobie swojej obrony.

Gość tristan123
werw a co studiujesz?

Gość co to jesttttt
obrona jakiego tytulu? jaki kierunek? uczelnie panstwowa czy prywatna?

Gość werwerww
Coś na polibudzie-ale nić jakoś strasznie ciężkiego,a nawet powiem że jeden z łatwiejszych kierunków na mojej uczelni chociaż nie najłatwiejszy.

Gość co to jesttttt
Autorko odpowiedz na moje pytania :)

Gość tristan123
werw - jak to- nie wiesz co studiujesz? mam nadzieję że nie jesteś na 5tym roku:-)

Gość werwerww
hehe -dobrze wiem co studiuje ale nie będę tu pisał szczegółów.

studiuje na uniwerstetcie medycznym na wydziale farmacji..kierunek diagnostyka laboratoryjna

Gość panstwowa czy
prywatna, autorko?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
autorko, widać że jesteś marudna i zawsze znajdziesz powód żeby być niezadowolona:P

Gość tristan123
werw- a to supertajna misja w czwartym kwartale kosmosu?;-)

macie jakieś sposoby na stres przed egzaminem?

Gość nickonicko2010
Nie powinno być czegoś takiego jak obrona pracy, warunkiem ukończenia studiów powinno być zdanie wszystkich egzaminów (http://www.tnij.org/nokautsklep )

ja mam egzamin licencjacki: 2 pytania z całego toku studiów + jedno z pracy, masakra :(

Gość fundusz emerytalny
Nie mam pojęcia kto Ci dał to wykształcenie ale Ty kobieto zaczynasz zdania z małej litery,a w dodatku używasz określenia "debil" (terminy te nie istnieją już w słowniku medycznym i nie są używane przez ludzi inteligentnych). Jeśli masz wykształcenie wyższe to tylko na papierze, a jesteś idiotką kształconą. Przemawia przez Ciebie zaniżona samoocena i fakt, że za dużo mówić chciałaś, a i promotorstwo jakieś podejrzane, bo i krótkie!

słowo debilizm istnieje w słowniku;)