Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przesrałam życie

oto moj jadlospis na dzis. jak nie tyc?? :(

Polecane posty

jestem w ciazy . oto moj dzisiejszy jadłospis: sniadanie: 2 kanapki margaryna gulasz angielski z puszki ogorek (moj zoladek toleruje tylko taka konserwe, po wszystkim innym zygam, tylko to mi wchodzi ) obiad: 2 ziemniaczki mlode z koperkiem, mizeria z jogurtem naturalnym, schabowy sredni. kolacja: 3 kanapki z tym samym co na sniadanie czy to tak duzo???? od paru dni je podobnie i tyje jak ch*j ciaza tydzien 15 jak nie tyc , czuje ze tyje w mgnieniu oka :O

Gość przerwa orenz
to chcesz schudnac w ciązy ?:O:O😭

Gość przerwa orenz
ja Ci ułoże: śniadanie : sałtaka owocowa, jogurt z musli 2 śniadanie: kiełki przenicy z serkiem białym obiad: ryba gotowana na parze z warzywami ,ziemniakami i surówkami podwieczorek: orzechy, jabłko, zmiksowana truskawki kolacja: ciasteczka zbożowe pełnoziarniste, sałtaka grecka,

Gość 32434
Jesteś w ciąży i tak się odżywiasz? jesz konserwy? :O Nie szkoda Ci zdrowia dziecka? Jego układ dopiero się rozwija, a ty dostarczasz silnie toksyczny benzen. Benzoesan sodu pod wpływem witaminy C rozkłada się na benzen.

napisalam ze tylko konserwy moge jesc:O nie widac? mam jesc cos innego od razy zygam:O a konserwy wybieram te najdrozsze np z krakusa za 6zł czy 10 zł. tam przenajmiej jest mieso :D

Gość przerwa orenz
ale masz alegrie na cos czy jak ?

przerwa orenz ja Ci ułoże: śniadanie : sałtaka owocowa, jogurt z musli 2 śniadanie: kiełki przenicy z serkiem białym obiad: ryba gotowana na parze z warzywami ,ziemniakami i surówkami podwieczorek: orzechy, jabłko, zmiksowana truskawki kolacja: ciasteczka zbożowe pełnoziarniste, sałtaka grecka, Przerwa, twoja dieta jest zła dla kobiety w ciąży. Prawie wszędzie tam jest zboże zawierające gluten. Skąd możesz wiedzieć czy taka ilość nie uczuli dziecka?

przesrałam życie Konserwy to trucizna. Nie wolno jeść konserw w czasie ciąży. Pierwszy trymestr jest najgorszy. Wtedy płód jest najbardziej podatny na substancje chemiczne. Możesz uszkodzić płód. Popytaj się ginekologa, poczytaj. Nie wiem, jak przyszłe matki mogą być tak nieodpowiedzialnymi osobami?

Gość przerwa orenz
nie wiem :( wypisałam cała zdrową żywnosc jaka znm z pokora przyznaje nastepnym razem sie nie bede udzielac tam gdzie nie znam odposiwediz😭 😭

Gość fbSFbFbfsb
Jesz za malo posilkow , dlatego tyjesz. powinnas miec 5 posilkow dziennie- nie wiecej i nie mniej. Na twoim miejscu wybralabym sie do dietetyka.

w planie mam jebanie Przecież nie je dużo -to raz. Dwa -gdyby konserwy szkodziły autorce, to by organizm ich nie tolerował. Trzy - pszenne pieczywo zamień na pełnoziarniste i wywal w diabły tą margarynę. Źle jej doradzasz. Organizm dorosłej osoby nie wykazuje objawów na konserwanty. Natomiast benzen uszkadza układ nerwowy płodu. Pełnoziarniste pieczywo zawiera jeszcze więcej glutenu i jest mało strawne.

Gość cytat z tej strony
"śniadanie : sałtaka owocowa, jogurt z musli 2 śniadanie: kiełki przenicy z serkiem białym obiad: ryba gotowana na parze z warzywami ,ziemniakami i surówkami podwieczorek: orzechy, jabłko, zmiksowana truskawki kolacja: ciasteczka zbożowe pełnoziarniste, sałtaka grecka," ale ona nie chce tyć :O

nie chce tyć. nie chce tyc tak szybko bo bede w 9 gruba swinia:O tj 4 miesiac a ja juz tyje czuje sie okropnie, jesli przestrzega sie zdrowej diety nie przytyje sie duzo ot 10-12 kilo a ja nie chce 20 :O

Gość cytat z tej strony
2x dziennie to dużo ilości na twoim miejscu zrezygnowałabym z pieczywa, z dwojga złego już lepsze wafle ryżowe. warzywka, czerwone, zielone, owocki, mięsko i rybki. ziemniory, makarony wyjebać z diety. można za to kasze, ale ograniczona ilość, bo one tuczą troszkę

Gość przerwa orenz
Samiec weż coś poradz żebym przytyła😭 ile moge maksymalnie najwiecej w tydzien i jak ? 😭