Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateKay

Dieta 14dniowa. Ktoś się dołączy??

Polecane posty

haha Ciebie też wkurza gdy osoby w Twoim otoczeniu jedzą pięć razy więcej od Ciebie a są pięć razy chudsze? Chciałabym tak hmmm ale to marzenia :P Uwielbiam jeść (:

tak. swieza perś Kate :D hihi.. ja preferuję kurczaka i wolowine. lubie tez mieso z królika i kaczki. ale na ogol to kura i wół ;p

szlag mnie poprostu trafia ze on je ile chce a jest szczuply eh. przykladowo ja zjadam 4-5 posilkow dziennie a on w miedzy czasie dwa dodatkowe lub 3 i to trzy razy takie jak ja ;/ ! to gdzie tu sprawiedliwosc ????

Gość kawonowa
Ja znalazłam coś takiego w necie:) Myślę że jest to całkiem ciekawy jadłospis:) Ale to juz na jutro:) Dzisiaj na obiadek fasolka szparagowa;) sniadanie 9:00 1-2 kromki pelnoziarnistego chleba z szynka drobiowa i pomidorem/ogorkiem/salata albo 2 jajka 2 posilek 11:00 jogurt naturalny z mala domieszka smaku (zmiksowane truskawki) + siemie lniane + lyzka oleju lnianego 3 posilek 13:00 Piersi z kurczaka w kawalkach z wazywami (smazone na patelni bez oleju i zbednego syfu) + przyprawy. albo 2 kanapki jak na sniadanie 4 posilek 16:00 Piersi z kurczaka w kawalkach z wazywami (smazone na patelni bez oleju i zbednego syfu) + przyprawy. albo ryz z warzywami 5 posilek 18-19 serek wiejski badz wazywa (jak do kury wyzej) albo kanapki z salata jezeli jest juz 6 to przekaska typu owoc / marchewka - jakies pierdółki :P

zjadla bym sobie karpia heh :D. ogolnie z ryb ale to z grilla uwielbiam pstraga i halibuta mmm :).

jadlospis zawierajacy duzo bialka zarowno jak i roslinnego tak zwierzecego. jaka masz grupe krwi ?

Gość kawonowa
Grupa krwi A

Własnie zjadłam sałatkę brokułową... Traz obiad ok 16.30 - nie lubie ziemniaków wiec albo nie jem wcale, albo malutką łyżeczkę, a na kolacje ten bób - stranie za mną "chodzi".

wedlug grupy krwi mozesz spozywac tylko wskazane bialko ;/ ja mam "0 rh -" i nie powinna spozywac bialka ;/. np bylam na diecie bialkowej przez ponad tydzien. powinnam schudnac kilka kg, nic nie spadlo ;/ :(. niby glupota, ale nie wiadomo komu juz wierzyc.

Gość kawonowa
Musze chyba poczytać coś na temat diet dla danych grup krwi:) Moge podać przykład mojej mamy ktora odstawiła tylko ziemniaki i chleb....po 18 nie jadla już nic:) Schudła w ciagu 4 miesięcy 10 kilo:) Jadła mnóstwo gotowanych warzyw, jogurty naturalne, pszenice, gotowane mięso>pierś z kurczaka> otręby owsiane, musli i tak co drugi dzień grejpfruta (Grejpfruta należy stosować wyłącznie jako dodatek do menu ułatwiający przemianę materii i zwiększający skuteczność diet odchudzających>

ja tez mam grupe 0 - i bylam na diecie w sumie przez 6 dni samo bialko i zgubialm 4kg wiec to chyba nie zalezy do konca od grupy znalazlam teraz diete zgodna z moja grupa i sa tam takie rzeczy ktorych nie jadam a zabronione wszystkie ktorych jem sporo

No i jak tam dziewczynki? :D Już po 18, co oznacza dla mnie koniec jedzenia na dzisiaj :) Bilans: 1. Śniadanie 9:00 - mała kromka z ciemnego pieczywa z serkiem naturalnym, plasterkiem pomidora i z trzema małymi plasterkami ogórka, zielona herbata 2. II Śniadanie 12:00 - Jabłko 3. "Obiad" 15:00 - Miska owsianki (płatki owsiane górskie + mleko 2,0 % tłuszczu) 4. Podwieczorek 16:30 - Jabłko 5. Kolacja 17:40 - dwie małe kromki z ciemnego pieczywa z serkiem naturalnym Ćwiczenia: Rowerek 30 min + zaraz idę robić te co zwykle (stretching, nogi, brzuch, ręce, pupa) :) Waga z dzisiaj rano: 51,1 kg. (Dwa dni temu było 52,6 kg). Trzymajcie się!!! :):):)

ja niestety sie podlamalam w diecie.. nie mam juz tyle silnej woli dzis 1 lod wodnaley 64 kcal 1 talerz zupy gryz kabanosa :P 1,5 bulki z pasztetem i pomidorem no i tu kompletne zalamanie jeszcze 2 niecale taleze zupy z truskawek :( a cwiczenia: 60 brzuszkow 30 przysiadow 70 wymachow nogami rowerek w powietrzu wyjszie na rower ok godzinki jazdy a poza dieta jeszcze jakos szczegolnie o siebie dbacie? ja jutro wybieram sie na mikrodermobazje bo chce miec ladniejsza cere a wy jakies kremy czy opalanka?

Ja jutro zrobię sobie maseczkę którą już dawno sobie obiecałam :) No i oczywiście startuję z 4 dniem diety. Chyba pójdę spać, bo już głodna jestem i chcę zjeść śniadanie xD Na razie dzielnie się trzymam :)

hey wam dziewuszki ! :) jestem strasznie zmęczona po pracy ;/. wczoraj zamiast ostatniej chałwy zjadlam salatke warzywna bo skonczyla mi sie chalwa i nie mialam czasu isc do sklepu ;/ trudno ehh. boje sie wejsc na wage ;/ :D bo nie wiem czego oczekiwac hmm.. jak wam idzie ? pewnie spicie jeszcze :P ? pozdrawiam :)

Hej hej :) Dzisiaj weszłam na wagę i niestety dalej 51,1 kg, ale głowa do góry :). Jestem już po śniadanku - 2 x kromka (chlebek ciemny light) z wędliną, sałatą i plasterkiem pomidorka i do tego zielona herbatka :) Oczywiście piję dużo wody. Dzisiaj przyjemnością dla mnie była guma do żucia miętowa bez cukru ;) Nawet zebrałam się i już mam z głowy 30 min rowerka :) Jeszcze ćwiczonka.. i maseczka :) Piszcie co tam u Was :) :P Wzrost - 160 cm 28.06 - 52,6 kg 30.06 - 51,1 kg Pomiary z 29.06 - 66 cm w pasie, 49 cm udo, 29 cm ramię :( Cel: 45 kg Będę chuda! To się uda! :):):)

Coś mi się ze stopką zrobiło :D lol Wzrost - 160 cm 28.06 - 52,6 kg 30.06 - 51,1 kg Pomiary z 29.06 - 66 cm w pasie, 49 cm udo, 29 cm ramię :( Cel: 45 kg Będę chuda! To się uda! :):):)

ja dzis na sniadanie troche jajecznicy i jogurt bylam juz u kosmetyczki i nie jestem zadowolona :/ dzis na obiad mam pizze niestety i wiem ze sie nie opre zjem 2 kawalki ale juz nic wiecej dzis i wypije po nich herbate odchudzajaca ktora fajnie przeczyszcza i dobrze dziala na jelita.. ech.. jeszcze musze sie do cwiczonek zabrac aaaa i postanowilam zwazyc sie pooooozniej nie chce widziec tego ogromnego przyrostu na wadze;(

a ja robię obiadek dla rodzinki tylko nie wiem czy mielone dobrze doprawiłam bo nie próbowałam :P:P.. szwagierka wychodzi dzisiaj ze szpitala :) urodziła ślicznego synka :) :D. jakiś humor mam zjebany.. ehh. dziewczyny, czy wy tez tak macie, że jak się odchudzacie to okres wam się spóźnia ??? mi już ponad tydzień ;/.

Wow to gratulacje :) Mi jeszcze zostały tylko ćwiczenia 8 minutowe na tyłek :P Czyli najgorsze, w ogóle nie mogę po nich chodzić normalnie :P Dopiero 13 a ja już się ze wszystkimi ćwiczeniami wyrobiłam (jeszcze tylko pupa) jestem z siebie dumna że mi się chciało bo wczoraj to skończyłam te ćwiczenia o 21 dopiero :P Za chwilę maseczka, o 13:40 jogurt naturalny i wybieram się na zakupy :) Później napiszę ;)

dziekuje :):) no ja to za chwile normalnie sie poplacze, jakis chujowy dzien mam i wszystko jest do dupy.. ehh.

Gość do KatyKay
Ty nie przesadzasz z ta waga ?? Ja przy 159 waze 47 kg i jestem taka z natury skora i kosci..Marzy mi sie przytyc ze dwa kg..Twoj problem lezy chyba po stronie psychicznej..To sie nazywa Anoreksja..Musisz skonsultowac to z lekarzem..naprawde dobrze Ci radze..

Gość do anorektyczek
kurde co wy tu dziewczyny piszecie .. to juz ladnie wam te diety i kolorowe gazety na psychike weszly .. to co pokazuja nam media jest sztuczne i nieprawdziwe a wy do takich idealow najwidoczniej dazycie .. ja przy wzroscie 166 cm waze ok 58 kg i to dla mnie wcale nie oznacza ze jestem gruba , mam proporcjonalne fajne cialo a nie odchudzony wieszak . wiec popatrzcie w lustro i zakceptujcie wlasne cialo ktore nie zawsze musi byc idealne zeby bylo piekne : )