Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metilde

WIZZAIR - limit bagazu

Polecane posty

Gość Metilde

Hej! Orientuje się ktoś ile kilogramów bagażu rejestrowanego można przewozić bez dopłaty za nadbagaż w liniach Wizzair? Regulamin jest tak niejasny, że powstał lekki chaos.... 15 kg czy 32 kg?

Gość Diaboł
15

Gość Metilde
a nie czasem 32 kg? Oto regulamin: >

Gość Metilde
Ilości sztuk bagażu rejestrowanego kupione PRZED 1 kwietnia podlegają ograniczeniu wagowemu do 15 kg. Za każdy dodatkowy odprawiony kilogram naliczana będzie opłata za nadbagaż. Ilości sztuk bagażu rejestrowanego kupione PO 1 kwietnia, bez względu na termin dokonania rezerwacji, podlegają ograniczeniu wagowemu do 32 kg. Żaden bagaż o wadze powyżej 32 kg nie może zostać przewieziony ze względu na przepisy bezpieczeństwa i BHP.

Gość Kathinka
32kg- bagaz rejestrowany, za dodatkowa oplata (ok. 65 zl) albo tylko 10 kg bagazu podrecznego

Gość też lecę
za nie długo Wizzair czyli rozumiem że za 1 bagaż rejestrowany o wadze do 32 kg zapłacę ok 65 zł tak?i oczywiście mogę zabrać bagaż podręczny o wadze max.10kg?

10 kg podrecznego ( łacznie z torebka mozesz miec 1 szt) !! 15 kg bagażu rejes. reszta to płatny nadbagaż nie więcej jednorazowo niż 32 kg

Gość Metilde
a ja juz wykupiłam 1 sztuke bagazu rejestrowanego za 68 zł bodajze, czyli jesli wezme w wazlize 32 kg to nic nie zapłace za nadbagaż? Bo jedna Pani w biurze podrózy mi mowiła,ze mona wziac tylko 15 kg, a za reszte (do 32 kg tylko) płace.... To jest pomieszane....

Gość Metilde
Dzwoniłam na lotnisko. Można mieć 10 kg bagażu podrecznego i 32 kg bagażu rejestrowanego! bez opłat za nadbagaż :) JUPI :)