Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wyjasni?

jakim cudem wyborcy Lewicy moga zaglosowac na Kaczynskiego?

Polecane posty

Gość kto wyjasni?

czy ktos moze mi wytlumaczyc jakim cudem ktos kto ma lewicowe poglady moze zaglosowac na Kaczynskiego? vczy wyborcy lewicy sa tak glupi, ze posluchaja Napieralskiego jesli on zdecyduje, ze maja oddac glos na kaczke? i jeszcze cos...CALA lewica jest przeciwna kaczorom, ZAWSZE ich krytykowali a teraz jeden Napieralski mowi za cale ugrupowanie? to jest chore :o

Gość eeeedytthAA
BO LEPIEJ ODDAC NA KOGOŚ NTELIGENTNEGO NIZ TALKICH ZAKŁAMANYCH OSZOŁOMÓW

Gość kto wyjasni?
ale chodzi mi o to, ze jak nagle mozna tak zmienic poglady?ze skrajnej lewicy na skrajna prawice? gdyby nie Smolensk, w zyciu by czegos takiego nie bylo :o

Gość za PIS byla tansza benzyna
takim cudem ze wole Kaczke i zyc w WOLNYM kraju niz PO i zyc w sprzedanym kraju i cenzurowanym(internet), chociaz moje poglady sa lewicowe to popre kaczke, poswiece sie i chuj!

sluchaj moj kumpel jest gejem i nienawidzi kaczki ale po tym jak sie dowiedzial co planuje PO to tez zaglosuje na kaczke bo to mniejsze zlo to skoro ludzie zaciskaja zęby i chca isc glosowac na Kaczke ktory poglądami odbiega w kosmos od naszych to jednak idziemy na niego głosowac! poświecimy swoje poglądy i tyle

ale bedzie sie normalnie zylo w sowim kraju a nie w wyprzedanym i wykupionym dzieki PO i jeszcze oddanym pod Rosje ble

żadnym cudem zagłosują na Komorowskiego jestem w 100% pewna, że on będzie prezydentem ale oczywiście na wybory ide i głosuję na niego

nie zagłosują przynajmniej moi lewicowi znajomi;)

są g.. a nie lewicowi, skoro głosują na najczarniejszych czarnych pod słońcem

ja nie skacze, mam swoje poglądy ale chce zyc w wolnym państwie, tyle🖐️

tu nie chodzi o moje poglądy czy poglądy Kaczki, bo akurat z jego poglądami sie totalnie nie zgadzam, ale niech nam tu PO nie robi kurwa drugich CHIN i cenzury internetu, tego nie przepuszcze!!! wole isc zaglosowac na Kaczke niz dać zrobic to co chce zrobic rzad Tuska, sorry:o

Gość a Komorowski nie trzyma
z kościołem??? nie żartujcie. Może jeszcze bardziej niz Kaczyński

Gość ale przeciez Kaczor
jest ANTY na wszelkich partnerow politycznych, na bank zrobi wszystko zeby wyprowadzic Polske z Unii i skloci cala Polske. ciezko jest zrzec sie obywatelstwa?

Gość ale przeciez Kaczor
up

a na kogo maja glosować na Komorowskiego? Obydwaj maja socjalistyczne programy wyborcze, ale Kaczynski bardziej lewactwem ciagnie mimo ze udaje wielkiego antykomucha

Gość no to BŁONEK zabłysnął
Całe dorosłe życie głosowałam na lewicę. Moim kandydatem na fotel prezydenta był Szmajdziński. Na Napieralskiego nie głosowałam, ponieważ to śmieszny kandydat. Zresztą, w swoim czasie, jakieś pół roku do tyłu kopał pod Szmajem dołki, lokalnie, na Dolnym Śląsku. W wyborach prezydenckich głosuję na człowieka, nie na program., W drugiej turze zagłosuję przeciw człowiekowi z PO.

Gość już tłumaczę
Ludzie lewicy nie mają tu wyboru lewica czy prawica, który byłby oczywisty. Mają wybór prawica i prawica - bardzo wątpliwe są wszelkie próby ustalenia kto jest prawicą bardziej. Mogą głosować takim samym "cudem" jak mogą głosować na Komorowskiego - są skołowani dyktaturą dwóch prawic i łudzą się, że ten może jest mniej katolem, a ten może mniej liberałem - ale przywiązywać się do takich myślę wyborcom Lewicy nie radzę.

Gość otototototot
@Ewa, 33 hrabia Bronek-Pieronek,jaśnie pan na włościach , wąsaty ojciec 5 dzieci który uważa prezerwatywy za dzieło szatana, pcha się na ingresy i szwęda po bazylikach..... taaaak, prawdziwy kandydat dla lewicy :D Więc nie ściemniaj efka,że taka lewicowa jesteś bo moherowy beret ci wystaje spod habitu, apostołko buraczano- wąsatego ciemnogrodu :classic_cool: