Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixsmamusia

CZUJE SIĘ SAMOTNIE....

Polecane posty

Gość mixsmamusia

Zacznę tak mam faceta mamy dzieci nie mamy ślubu. Moj facet non stop pracuje (remontuje mieszkania) wiem o tym ze robi to wszystko dla nas żebyśmy mieli z czego żyć itd... Ale co to za życie czuje sie jak samotna matka nigdy go nie ma wychodzi rano wraca wieczorem jak juz dzieci śpią prawie go nie widują bo jak w staja to juz go nie ma a jak przychodzi jest to samo ,w weekendy też czasem pracuje. teraz i ja niedługo zaczne prace to juz w ogole chyba sie nie będziemy widywac tragedia też macie podobnie?

Gość nie ja mam inaczej
nie mam faceta ani dzieci ani pracy

Gość SamicaPsa
to sie ciesz suko ze masz z czego zyc i charuje na ciebie i nie zostawil cie z banda dzieci

Gość mixsmamusia
SamicaPsa >>>>>>> dziecko pokrzywdzone przez zycie

Gość zdziwaczala stara panna
a ja nie mam faceta, mam prace, swoje mieszkanie ale co z tego, skoro nikt w nim na mnie nie czeka...? :( no procz kota nikt... wlasnie siedze i rycze bo uswiadomilam sobie, ze nic dobrego juz mnie w zyciu nie spotka... przynajmniej nie zapowiada sie na to. Wiekszosc znajomych albo za granica albo maja swoje zycie, swoje rodziny... a ja? ja jestem stara panna, ktora juz niedlugo zdziwaczeje do konca :O Po pracy wracam do domu, w ktorym nic mi sie nie chce robic nawet, bo i po co? i tak nikt do mnie nie przychodzi, wiec po co sprzatac, po co gotowac? dla siebie samej? :O ps. tak tylko sobie pisze, nie oczekuje zrozumienia, wsparcia.. wyzalic sie chce tylko :O:O

Gość mixsmamusia
ooojjj to rzeczywiście smutne ... ale musisz mieć jakieś koleżanki np żeby wieczorkiem po pracy pogadać na piwko sie umówić ,na dzamprezke pójść . Umnie jest tak ze nie ma całymi dniami mojego faceta ale zawsze mam na kogo czekać w domu...

Gość zdziwaczala stara panna
widzisz... wlasnie nie mam kolezanek :O albo siedza w UK albo swoje rodziny maja i w gre wchodza tylko wyjscia weekendowe ale co z tego , skoro ja mam tylko co 3-i weekend wolny? :O Ostatnio coraz czesciej zastanawiam sie nad wyjazdem z kraju- mam brata w UK wlasnie i wiem, ze gdybym tylko chciala, to moglabym pojechac ale... no wlasnie, zawsze jakies 'ale' jest :O Jezyka nie znam i boje sie, ze nie dam tam rady :O:O taka glupia jestem...:O widzisz, Ty masz chociaz faceta... no teoretycznie masz... tez nie masz za wesolo :( wiem cos o tym- kiedys mieszkalam z kims, kto tez ciagle pracowal i praktycznie nie widzielismy sie nieraz :( echhhh... naszlo mnie dzis cos... ogolnie jestem wesola i pogodna a dzis dol jakis mnie dopadl :O:O