Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2Ambeer

Handjob - krótka instrukcja.

Polecane posty

Słuchajcie, chciałabym się w końcu nauczyć pieścić faceta ręka. Wydaje mi się, że to wyższa szkoła jazdy niż oral (który mam już w miarę opanowany ;)), bo nie ukrywajmy - akurat tę formę zaspokojenia faceci mają opanowaną do perfekcji we własnym zakresie. Ktoś tu daaaaaawno temu wrzucał b. fajny filmik, na którym kobitka umiejętnie doprowadza faceta w ten sposób do orgazmu. Macie jakieś linki do takich filmików pod ręką i moglibyście zaproponować coś instruktażowego? Proszę o sensowne i merytoryczne wypowiedzi, bez trollowania.

E no, tak to nie jest fajnie - to mój chłop sam se lepiej zrobi ;) Czasami robię męzowi masaż po cięzkim dniu i chciałam mu zafundować jakieś bardziej wyrafinowane pieszczoty klejnotów - ale dla odmiany właśnie ręką. Przypomniał mi się właśnie ten filmik, który ktoś kiedyś tu wrzucał - babka miała b. dobra technikę, taką urozmaiconą. Widziałam kiedyś coś takiego: że łapie się cała reką trzon przy samym dole, jedzie do góry przekeca nadgarstek i wraca, a potem druga ręką i tak w co raz szybszym tempie, ale w praktyce średnio mi to wychodzi ;P Dlatego chciałabym podglądnąć jak to się robi profesjonalnie ;)