Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tin

Nieśmiałość

Polecane posty

Mam problem jestem strasznie nieśniała , mało rozmowna przez co niemam zbyt wielu znajomych.Gdy ktoś do mnie zagada to strasznie się denerwuje w wyniku tego nie potrafie dalej pociągnąć rozmowy.Niechce aby dalej tak było chciała bym być bardziej śmiała,pewna siebie i towarzyska.Nie wiem jak mam przezwycięrzyć moją nieśmiałość. Pomóżcie!

Gość duch czasu umiera
dwa głębsze i się otwierasz jak butelka :classic_cool:

Gość duch czasu umiera
ooo to nie pij ...szkoda zdrowia ...myślałem ze masz 30 :classic_cool:

Myślę że z czasem będzie lepiej. Sam też byłem strasznie nieśmiały, teraz dalej w pewnych sytuacjach jestem, ale już nie tak jak kiedyś :p przede wszystkim dużo przebywaj ze znajomymi których masz i rozmawiaj z nimi.

Jestem dość atrakcyjna w szkole zawsze byłam uważna za jedną z najładniejszych dziewczyn w szkole.Mam spore powodzenie ale moja nieśmiałość wszystko psuje.

Gość idz do psychologa
oni się zajmują takimi problemami. to zaden wstyd, porozmawia z Toba, znajdziecie przyczyne takiego stanu rzeczy i ja wyeliminujecie a Ty bdziesz miala spokoj i bedziesz sie mogla wreszcie cieszyc zyciem :)

Mówię Ci że z czasem to minie, przede wszystkim musisz nabrać więcej pewności siebie. No i w końcu jeśli z kimś porozmawiasz to nikt nie da Ci za to w twarz :p

Chodze regularnie do psychologa ale to niestety nic nie daje.Jestem nieśmiała od zawsze.Czasem próbowałam kogoś zagadać ale byłam tak zdenerwowana ze nic z tego nie wychodziło.Boje sie ze sobie z tym nie poradze że już zawsze tak będzie. :(

Eeee nie martw się. Ja jakbym chciał jakąś dziewczyne zagadać to też się denerwuje ;/ ale jeśli już ktoś do Ciebie zagada to zawsze jest łatwiej ;) się zbytnio tym nie przejmuj tylko próbuj, a na pewno będzie lepiej :p

Gość nickonicko2010
Z wiekiem to ustąpi ale nigdy na tyle żeby poczuć sie naprawde pewnym siebie,wiem to z własnego doświadczenia(http://www.tnij.org/nokautsklep )