Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska 12345

Z dzieckiem na plażę

Polecane posty

Gość mamuska 12345

Witam, mam 3-latka, do tej pory nie chodziłam z nim na plażę i nadal się trochę obawiam... Czy nic się nie stanie jeśli pójdę z nim na plażę po 15 lub o 16 na 2 - 3 godzinki? Będzie miał czapeczkę i filtr 50. Czy parasol tez będzie potrzebny?

Gość mamuska 12345
Dzięki.... że się ze mnie naśmiewasz

ja dzis bylam z moja 17 m-czna coreczką:))godzine siedziala w wodzie,w samych majteczkach,nasmarowana kremem z filtrem-nic jej nie jest:))

nie takie małe dzieci chodzą na plażę. Śmiało możesz iść, ja ze swoją jak miała 1,5 roku to codzień byłam i nic jej nie jest.

no pewnie ze idz, no i dopajaj jeszcze dziecko i bedzie wszystko ok

nie obraz sie,ale 3 latek nie wie co to plaża????kochana,wyluzuj i smigaj jutro:))najlepiej isc od 10 do 13,potem obiad,drzemka-u nas taki jest rytuał-potem plac zabaw do 18,podwieczorek,czasem jeszcze wyjdziemy na spacerek po osiedlu-20 kąpanie i lulu-cały dzien pełen wrazen:))rozumie,ze z 3 l;atekiem masz wieksze możliwosci spędzania czasu,wiec korzystaj z tego ile mozesz i dopóki pogoda dopisuje:))pozdrawiam

i koniecznie pilnuj swojego dziecka:) co chwile slyszac komunikaty-w radiowezle czeka chlopiec,dziewczynka,mowi,ze ma tyle lat a na imie ... Czesto dopiero wtedy rodzice zauwazaja brak dziecka:O ale w koncu sa na urlopie:P

Gość mamuska 12345
Dziekuje za odpowiedzi :) A gdzie Wasze dzieci robią siusiu? Pozwalacie im robic do wody czy idziecie za jakis krzaczek?

mala zrobi do...wody:))bo pampersa jej nie założe:))jakos nie stresuje mnie to zbytnio:-D