Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boginisexu i biznesu ;d

Sperma

Polecane posty

Gość kalikst kuta$
są tacy co spuszczają się małą ilością spermy a są tacy co hlustają fontanną - np. Peter North... a co Ty się przejmujesz ilością? grunt że koleś był na chwile w raju ;)

Gość skad my mamy to wiedziec
czy go zaspokoiłas czy nie ja pierdziele zapytaj sie go czy było mu dobrze a nie piszesz na forum. co my jestesmy wrozkami..

Gość amelka13579
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość po prostuZ
jakie wy tu kretynizmy wypisujecie?Co jedna to madrzejsza.Temat-wlasciwie zapytanie jest do FACETOW a facetki sie znow wymuzdrzaja.To ze mial niewielki wytrysk zalezy od wielu rzeczy.Nie przejmuj sie ym.To byl twoj pierwszy raz.Wiec spoko.Wcale to nie znaczy ze sie masturbowal.Po prostu tego dnia mogl taki akurat miec.Musicie byc krotko ze soba ze nie wiesz tego.Poza tym moze nie trafilas w jego gust.Tu bym szukal powodu.Jezeli w ogole o takim mozna mowic.Trening czyni mistrza.

Gość po prostuZ
a oto wypowiedz z cyklu monty pyton w Polsce: "normalna_ja A zauwazylas, ze na filmach mają duuuże członki a na żywo nie wszyscy maja takie? To zalezy od czlowieka. A może chłopak po prostu się masturbował wczesniej..?"

Gość po prostuZ
o,oooo ktos tam wyzej podsumal mi dobry pomysl-zapytaj Mr.Dzik'a jaki byl powod.On jest specjalista od walikonstwa coprawda ale moze tu tez cos pomoze?