Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili ili

Zaczęłam odchudzanie POMÓŻ

Polecane posty

Gość Lili ili

Cześć Zaczęłam się odchudzać:) i chciałabym wiedzieć czy dobrze to robię czy może coś trzeba zmienić:) Mój dzień wygląda tak: Śniadanie (8-9) Jogurt z kawałkami owoców, banan i kawa z mlekiem bez cukru Obiad( ok 12) Co dają to jem:) Zazwyczaj ryba lub kurczak do tego makaron z serem bądź z tuńczykiem, sałata lub pomidor Między obiadem a kolacją jem jabłko Kolacja (18-20) Jogurt n. z owocami zwykle pomarańcza i jabłko trochę zwykłych płatków i czasami dodaję pokruszonego herbatnika Przez cały dzień pije wodę wypijam ok 2l dziennie. Prawie codziennie ok. 8h pracuję w hotelu, sprzątam pokoje ok.5 h dziennie i później robię różne inne czynności. Staram się jak najczęściej być na basenie po pracy. Akurat dzisiaj mi się to udało:) w tamtym tyg byłam 3 razy. Czy coś muszę zmienić aby jak najszybciej uzyskać efekty??

Gość dfgdgdf
niepotrzebny ten makaron:P unikaj chleba ziemniakow slodyczy pij duzo wody nie jedz od 17 i schudniesz:)

Gość Lili ili
Kolację muszę jeść później bo kończę pracę 17-18 więc dopiero po pracy mogę coś zjeść...

jak najczęściej owoce zamieniaj na warzywa - mają mniej cukru; no i, jak Ci ktoś pisał - wyrzuć ten makaron:) przynajmniej co drugi dzień )