Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaska

jakie życzenia na urodziny?

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaska

Hej dziewczyny ! Pomóżcie... jutro mój hmm..kumpel ma urodziny. Poznaliśmy się niedawno i w sumie jesteśmy sobie bliscy, spotykaliśmy się ostatnio bardzo często , przypadliśmy sobie do gustu no i nie ukrywam, że w przyszłości coś może z tego być :) Pomóżcie mi , jakie życzenia mam mu napisać. Niestety nie mogę złożyć mu ich osobiście , bo wyjechał do rodziny... nie chcę żeby były to takie zwykłe życzenia tylko takie wiecie :) nienarzucające się ale wyjątkowe... pomóżcie :(

Gość konto NK
www.100lat.pl lub www.kokartka.pl

Gość kaaaaaaaaaska
ale nie chce jakieś oklepanego wierszyka... chcę zebyście mi podpowiedzieli takie wiecie jakieś wyjątkowe słowa :)

Gość kaaaaaaaaaska
up up :(

Życze Tobie by na starośc nie wylazła żadna narosl. By słoneczko Ci swieciło i promyków nie skapiło. Byś miał zone jak modelke, By Ci nie ukradła nerke. Tego zyczy ci kolezanka od białego jak snieg ranka

c.d. By Cie kleszcze nie podźgały, By Cie ptaszki nie o..ały

Szkoda Czesiu/Jasiu/Wiesiu żeś pojechał, na rodziny łono, zamiast spędzać urodziny, ze swą przyszłą żoną. Niemniej jednak życzę Tobie, wszystkiego dobrego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, bogactwa taaaaakiego.

Gość kasztyk33
brawo musztarda :)

Gość Witamiżegnamzarazem
Najlepsze życzenia urodzinowe. I takie tam. Wierszyki i wyliczanki są groteskowe i nudne. Pozdro.

Gość Witamiżegnamzarazem
Albo możesz mu życzyć czegoś, czego on bardzo pożąda. Tylko, ja Ci tu nie podpowiem, bo kurwa nie mam pojęcia kto to. Pozdro.