Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna;(

samotność :(

Polecane posty

Gość smutna;(

Witam, mam 20lat, nie mam koleżanek znjomych ;( nie mam zkim wyjśc popołudniami, zawsze miałam sporo koleżanek ale od kiedy poznałam jednego chłopaka zerwałam wszystkie kontakty z koleżankami..... mam innego kochajacego chłopaka teraz od 2 lat jestesmy razem ale on ciagle wyjezdza za granice a ja siedze w domu i sie nudze nie mam zadnej kolezanki, wprawdzie miałam przyjaciółkez liceum ale ona poszła na studia i znalazła inne kolezanki z nimi sie spotyka a o mnie juz całkowicie zapomniała wgoule sie do mnie nie odzywa:( nie wiem co mam poradzic na to ;((((( nie wychodze nigdzie bo samej mi jest głupi ;(((

To rusz tyłek i wyjdź do ludzi. Co Ty myślisz, że oni zaczną pierwsi do Ciebie przychodzić, skoro to Ty zerwałaś kontakt??

Gość smutna;(
hmmm myslisz ze nie próbowałam wszystkie maja swoje zycie i swoich nowych znjamych kończyło się na jednych spotkanaich i zero odezwu :(

Gość Julianna88
poznaj nowych znajomych, wiem wiem łątwo sie mówi, ale wykonalne:P

Gość smutna;(
nie mam nawet gdzie kogoś poznać:(:( nie wyjde na ulice i nie powiem czesc bedziemy sie kumplowac:(

Gość fundusz emerytalny
koło trzydziestki ludzie zbrzydną i znajomi - dosć będziesz miała sluchania farmazonów!

Gość smutna;(
ale mm dopiero20lat;(