Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfgfgfgfd

Praca w Tesco w Wielkiej Brytanii

Polecane posty

Gość trespass
jak mozna przezyc za 150 f tyg? to jakas lipna ta praca w tesco! to jzu lepiej zalapac sie do jakiejs knajpy czy baru, placa o wiele lepsza i mozna miec napiwki a jak wlasciciel spoko to i jedzenie za darmo..ludzie ja pracuje w restauracji i wyciagam 300 f tyg razem z napiwkami, pracuje 35 godzin, tez mam platne urlopy, znizki na jedzenie 50% w tej restauracji, szef luzacki wiec nie trzeba harowac jak woly. To tesco wcale za rozowo nie brzmi..mam znajomych, ktorzy pracuaj na kasach w lidlu lub ukladaja towary i spokojnie wyciagaja ponad 250 tyg..zastanow sie czy warto jechac i pracowac za taka kase....

Gość gfgfgfgfgfgfgfd
trespass - czy Twój szef nie potrzebuje jeszcze kogoś do pomocy? :D

Gość ZnajomyZnajomej
mój kolega pracował w tesco na wyspach, był zachwycony, pracował tam w czasie studiów, a skończył pracę tylko dlatego, że skończył studia i wrócił do Polski - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,79579 tutaj znajdziecie jego opinię

Gość Pudlik
Ja pracowałam w ten sposób i raczej nie polecam (chodzi mi tu głównie o stosunek zarobków do samej pracy). Za to mój partner też miał w swojej pracy związek z Tesco, pracował jako kierowca ciężarówki. Zarabiał naprawdę ładnie i lubił tę pracę ;) Zaczął szukać szybciej ode mnie, już przed wyjazdem natknął się na portal http://paracross.pl/, gdzie pomogli mu ze wszystkim. On miał o wiele lepszy start i polecam wszystkim próbowania właśnie w ten sposób.

Gość gość
Praca w Tesco Fun :D:D:D

Gość Klient12
Jak mozna pracowac w tym syfie patologicznym. Tesco Wielicka Krakow.A pracowac to juz w ogole nie. SYF.