Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytryna

jestem 18-letnią dziewczyną i kocham eleganckie ubrania

Polecane posty

i jest mi z tym źle:O bo mój strój zawsze pokazuje moje wnętrze ,a jest ono bardzo smutne i znudzone życiem:O jestem już tak zmęczona:(

Gość zboki atakują
zagłosuj na Kaczyńskiego!

wiem:) ale to już nie o polityke tu chodzi.. Kurcze...co jest ze mną nie tak?:( wyglądam dobrze ,przypominam modelke z charakteru miła,wesoła,zwariowana,humorzasta,kłótliwa i wszystkiego po trochu ,a trafiam na samych dupków:( ten świat mnie przeraża ... keidys strzele sobie w łeb jak bede musiała sobie z kims takim ułozyć życie..

więc zmień swój styl!!! jesteś młoda i powinnaś tak też wyglądać! nie dodawaj sobie lat, bo na eleganckie i poważne ciuchy masz jeszcze czas!

Gość deska suriiiiffiinngg
ale masz problemy..

tzn. u mnie sie juz chyba nie da tego zmienić ...nie maluje się tylko rzęsy i róż na policzkach ,włosy lekko podkecam lub prostuje (czyli twarz raczej naturalna dziecięca)ale mam posture noo takiej kobietki i nie pasuje mi dres czy cos w tym stylu tak jak to moje koleżanki noszą blzuy adidasa,czy cos.. ja po prostu nosze ciemne rurki,czarny top na ramiączkach lub body bo wtedy mi talie podkreśla bardziej,a na to sweterek jakis biało-brązowy ,lub marynarke 3/4 ...dzisiaj np. kupiłam sobie koronkową bluzke taką ala alladynke kremową .. i już wyglądam na jakies 23lata .. :O biorą mnie za studentke mimo ,ze naturalnie wyglądam i tak jakoś za poważnie sie chyba zachowuje :O ..

Gość Franky Joe
Uwielbiam takie młode kobietki :)

Gość no tylko skoczyc ci pozostaje

no jasne bo jak juz nie mam problemów typu "zostałam zgwałcona,nie mam za co żyć,rodzice mnie nie kochają" to najlepiej się wyśmiewać i rzucac komenatrze typu "powieś się" .. :O

Gość Franky Joe
Skąd jesteś?

mieszkam niedaleko Wrocławia ,ale to nieważne przecież jest..

Gość Franky Joe
Ważne bo ja mieszkam daleko od Ciebie :(

hahah:) ale ja nie jestem zdesperowana i nie szukam kogos na siłe,mam nadzieję ,ze Ty też nie .. bo to wtedy nie ma sensu :) Tak o pożale się troche i mi przejdzie ... wiadomo ciepło,pary się wyłaniają na zewnątrz ,niedługo jakaś impreza ,a i tak mi się jakis lewy koleś trafi ,albo tak nieśmiały ,ze nie bede mogła z nim o niczym porozmawiać

Gość Franky Joe
Ja też nie szukam nikogo na siłę ale przywóciłbym Ci wiarę w siebie :)

ciekawe jakbyś to zrobił;)

powiem Ci autorko, że ja mam tak samo jak Ty, mimo iż mam 19lat. Jestem wysoka, długie włosy, szczupła, figura jak to mówią wszyscy w tym mój facet "modelki" choć ja tak nie sądze i też tak jak Ty uwielbiam eleganckie ubranka, szpilki, lubie założyć czasem fajną spódnice, do tego ładną elegancką bluzke , szpileczki, czuje się wtedy seksi a nie tak jak gówniary w bluzach i adidasach... lubie łączyć legginsy ze szpilkami do tego jakaś fajną bluzka, oczywiście obcas. ogólnie lubie elegancki strój ale bez przesady. na jesień jakiś fajny seksowny płaszczyk do tego również but na obcasie. adidasów i bluzy bym nie założyła. jakoś mi w tym źle. a adidasy ostatnio na nogach miałam w podstawówce :) tak więc nie jesteś sama

kociczka-no w sumie podobnie mamy tylko ja np. nie lubie szpilek tylko koturny lub jakis grubszy obcas ,też chodze w balerinkach (ale nie tych bazarowych z cekinami,tylko w jakims np. cielistym kolorze,albo czarne) spódniczki nosze ale tak lekko przed kolano bez leginsów nie lubie ich ;p nie wyobrazam sobie siebie w adidasach,trampach za kostke itp.a czasem chcialabym sie tak własnie poczuć jak gówniara ,takie zbuntowane dziecko.. a nie jak juz do mnie jakis chłopak podejdzie i zaczyna gadke to sie pyta czy studiuje ...

lubie niezwykłe rzeczy ,ciekawe kroje ,wręcz odważne (i nie chodzzi tu o odkryte ciało tylko o sam fason) ,czasami czuje,ze nie pasuje do tego kraju nie lubie Polski,nie podoba mi się mentalnośc polaków,ich sposob bycia itp. oczywiscie są wyjątki ,ale większość to naprawde przedziwni ludzie..

oczywiście nie zrozum mnie źle nie łacze spódnicy z legginsami :) spódniczka swoją drogą. a jeśli chodzi o legginsy to ja akurat lubie, takie ala spodnie z kieszeniami, do tego fajna tunika bądź bluzka, szpileczki i czuje się sobą , balerinki też lubie. ale w adidasach i tych innych wymyślnych tego typu butów bym nie założyła.

myślalam,ze tylko ja jestem taka dziwna :D albo za bardzo myśle nad tym jak wyglądać,zeby dobrze czuć się we własnym ciele;)

ja nie uważam że jestem "dziwna" po prostu nosze to w czym dobrze się czuje i w czym dobrze wyglądam , zawsze taka byłam. może to wynika też z tego , że mam chłopaka 5 lat starszego i nie mam stylu ubierania tak jak większość rówieśniczek...

Gość chwalicie sie tu czy narzekaci
e? jesli myslisz ze leginsy albo rurki sa "eleganckie" to nie martw sie, nie jestes stara tylko glupia :) adidasow od podstawowki nie zalozylas? to co tu sportu zadnego nie uprawiasz? myslicie ze takie z was eleganckie paniusie w szpilkach i rurkach/leginsach... ale musze was rozczarowac, wygladacie inaczej niz olezanki (ktore jeszcze sa dziecinne w bluzach i trampkach) ale nie wygladacie elegancko tylko TANIO!

Tanio?:D możesz rozwinąc swoją myśl? a co ty niby taka DROGA? :) PANIUSIU ..;]

Gość winia88
a gdzie kupujesz te eleganckie ubrania swoje? ja lubie na fasardi zrobic zakupy online, bo oryginalne rzeczy sa. Z wysylka nie ma problemu