Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozsypce

Pomocy

Polecane posty

Gość w rozsypce

sprawa przedstawia sie nastepujaco Pisze z dziewczyna od ladnych paru miesiecy (gg) poznalismy sie na czacie I zwykla znajomosc przeobrazila sie w milosc Pisze ze mnie kocha zreszta ja tez wysylalismy sobie zdjecia planowalismy razem przyszlosc mamy wspolne plany Dzis przyszedl dzien spotkania juz bym wczesniej ustalany cieszyslimy sie ze wreszcie bedziemy razem po czym ona w ogole sie nie pojawia Co Robic? przeciez ja kocham od tak nie zapomne o niej

Gość kie?
No to sie jej zapytaj co się stało, że jej nie było?

Gość w rozsypce
Zapytam a co jesli na nastepne spotkanie tez nie przyjdzie? Juz sie boje ze mnie zostawi

Gość kie?
Musicie porozmawiac. Troche to niefajnie o niej swiadczy, ze nie przyszla i nawet nie uprzedzial ze jej nie bedzie, a nawet gdyby wypadlo jej cos nagłego to pownna jak najszybciej sie odezwac i wytlumaczyc. Troche nie rozumiem tego waszego uczucia... kochacie sie, mimo ze jeszcze sie nie spotkaliscie..nie za szybko troche? :)

Po pierwsze zacznijmy od tego że Ty jej ani ona Ciebie nie kocha. Owszem, bardzo może Wam na sobie zależeć, do tego stopnia że jesteście w stanie napisać czy powiedzieć te dwa miłe słowa, lecz do prawdziwej miłości to tu jeszcze daleko. Wiem o tym bo sam to przechodziłem i w sumie teraz też przechodzę. Też miałem się z nią spotkać lecz dwa dni wcześniej zaczęła się dziwnie zachowywać, całkowicie zmniejszyła kontakt, może i nie miałem z nią takich planów jak Wy :p no ale zależy nam na sobie. Lecz w czym rzecz? Nie kochasz jej, teraz jest Ci ciężko, ale z czasem jeśli ona dalej będzie się podobnie zachowywać to przejdzie Ci.

Gość w rozsypce
Łatwo sie mowi Jest jedyna z ktora moje pogadac jako ze nie mam kolegow tudzież przyjaciol Wyglad nie swiadczy o wszystkim Sam nie jestem Adonis

Ja Cię rozumiem. Ona też jest mi bardzo bliska. Mamy wspólny język :) ale na siłę jej nie zmusze aby się spotkać czy aby pisała ze mną tak jak wcześniej. Tak samo i Ty tu wiele nie poradzisz. Jedyne co to możesz próbować z nią porozmawiać i wyjaśnić to.

Gość w rozsypce
Ok dzieki Myslisz ze jest mozliwe ze zwiazek narodzi sie w milosc skoro teraz to nie to?

Skoro sam jestem w takiej sytuacji i mimo że ona już inaczej mnie traktuje to mi dalej zależy to normalne że mam taka nadzieję :) nie jest powiedziane że coś z tego da, ale myślę że skoro już drogą internetową dwoje ludzi jest ku sobie to warto by spróbować coś więcej ;) lecz jednak do tej prawdziwej miłości to na prawdę daleko, tak może Ci się z nią super pisać, a w rzeczywistości może Ci się nie spodobać jej zachowanie czy podejście do innych ludzi lub coś innego o czym nie możesz się przekonać przez internet czy telefon. Ale sam jestem dobrej myśli i Tobie również życzę powodzenia ;)

Gość w rozsypce
Dzieki Tobie tez zycze aby Ci sie ulozylo