Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i_co_ja _teraz_zrobie?

Pulchne kobiety

Polecane posty

ej, co to sie porobiło, zaczeły mi sie podobać pulchne kobiety. Nigdy takich nie lubiłem a teraz jak widze laske z tłustym tyłeczkiem to nie moge oczu oderwać. Co robić? Czy to tak każdemu sie na starość robi czy co? 30stka zbliża się nieubłaganie

Gość aandreww
strach sie starzeć hehe

Gość Też tak mam,
Też tak mam, tyle ze mi nigdy sie chude za bardzo podobały. Teraz jestem przed 30-stką i już w ogóle na szczupłe nie moge patrzeć, podniecają mnie wyłącznie puszyste babki...

izaczek, owszem przytyłem, ale zawsze byłem duży i nigdy nie miałem klopotów z kobietami, nawet wręcz przeciwnie. Tak czy inaczej to raczej nie ma związku bo jestem w stałym związku ze smukłą 175cm. Może to chodzi o to że jak sie ma grubą babe w domu to sie za chudymi ogląda a jak sie ma chudą to odwrotnie? Ja zawsze lubiłem raczej chude.

Gość taka tam pulchna kobietka
a ja jestem pulchną kobietą i miło poczytać ,że takie się jeszcze komuś podobają

Gość skarbie kochany
podaj wagę i wzrost :)

ja? czyj?

skarbie kochany to naprawdę nieistotne dość dużo waże i na pewno się nie przyznam ile a do tego jestem niska tylko 157cm

możesz sie przyznać, nikt cie przeciez nie widzi, nikt cie tu nie zna. Nie ma powodu byś sie nie przyznawała

dla własnego komfortu nie powie już sobie wyobrażam osoby czytające jak myślą ale gruba świnia choć dodam że dobrze się czuję we własnym ciele nawet myślę że nie wygladam najgorzej bo raczej na brak powodzenia nie narzekam oczywiście je nie mówie że mi się cielsko wylewa ale na jego brak nie narzekam

jakbyś napisąła to by było wszystko jasne a tak to nie wiadomo czy sobie wyobrażać 80 kilo, 100 czy moze 120. Wlasnie oglądam zdjecia pulchnych dziewczyn i nie wiem gdzie cie skategoryzować ;)

w kategorii 80+ najlepiej

najbardziej mi sie podobają takie prawie normalne ale troszeczkę z nadwagą + ewentualnie jakis cellulitis generalnie normalne kręgłe laseczki typu http://www.imagebam.com/image/d13d7f86394696 ale takie z bardziej kragłymi bioderkami też http://www.imagebam.com/image/5915aa86395657 a i całkiem wykarmione laski tez są fajne jeśli mają ciekawe buzie jak ta ruda http://www.imagebam.com/image/bbcbd486396366

Gość Też tak mam,
Ta na drugiej i te na trzeciej fotce są sexy. taka tam pulchna kobietka, w przedziale 80-90kg są najładniejsze kobiety :D

ładniejszy czyli? mi w 'dużych' kobietach podobają sie duże wiszące biusty, biust jeśli jest duży powinien wisiec, i jestem wszelkim wrogiem działań przeciwko grawitacji typu pushupy itp

Gość cccccciiii
i_co_ja _teraz_zrobie? wybierz się na jakieś pastwisko, wiesz ile tam krów ze swisajacymi cycami, dla ciebie to bezie full wypas podnieta.

@cccccciiii niestety krowy mnie nie interesują, może tobie wystarczają zwierzęta, ja wole prawdziwe kobiety

Też tak mam, też tak uważam i_co_ja _teraz_zrobie? duży biust nie musi wisieć jak u krowy , ja mam naprawdę duzy biust i dbam o to by jak najdłużej ładnie wyglądał to w końcu moja chluba a biustonoszę szyję na miarę by sie ładnie prezentował i póki co mimo że jest duży to nie jest obwisły ani sflaczały

ale mi sie bardziej podoba jak wisi ja już tak mam że u szczupłych smukłych lasek lubi jak biust jest bardzo mały, a u pulchnych lubie jak jest duuuży i wiszący. To oczywiscie pojęcie malo precyzyjne, nie chodzi o to żeby wisiał do kolan

Gość 40+40-
taka tam pulchna kobietka też tak miałam, dzis sobie je zarzucam na plecy przez ramiona....masakre.

no mam nadzieją że ja nie będę go zarzucać poki co jest pociagajacy jest moją ozdobą tz.nie spotkałam sie jeszcze z niemiłymi opiniami na swój temat może oprócz nastolatek ale nimi się nie przejmuję

ani jedne ani drugie nie pasują do mnie ja tak pomiędzy mam dodam że nastolatką już nie jestem dziecko już dawno temu urodziłam dlatego uważam że mimo wszystko mam ładny biust

no mnie sie to nie podoba może gdyby były grubsze to miało by to jakiś wygląd ,nie pasyją im do figury i_co_ja _teraz_zrobie? życze Ci miłej nocki ja zmykam pozdrawiam i naprawdę to miłe że ktoś docenia pulchne kobietki dobranoc

dobranoc, buziaczki ;)

Gość łeeeee
grube baby są grube