Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ci robić

kłopoty z grubymi udami

Polecane posty

Gość nie wiem ci robić

witam pomóżcie bo juz nie wiem co robić ,ogólnie jestem osobą przy kości ale jeszcze nigdy nie miałam tak grubych ud,może ktoś zna jakieś ćwiczenia,nie pytajcie tylko ile waże to nieistotne ,najbardziej zalezy mi na zrzuceniu perę centymetrów w udach z góry dziękuje za pomoc

Gość obrzezany ekogroszek
plywanie... a, zapomnialem, przeciez to wymaga ruchu... :P

Gość nie iwem co robić
tyle,że nie umiem pływać

Gość spokoloko luzi takie tam
biegaj, spaceruj, smaruj sie kremami wyszczuplajacymi i przy tym porządnie masuj te miejsca gdzie jest najwiecej cialka

jak czytam takie bzdury to sie zastanawiam kiedy wreszcie niektore kobiety beda mogly kupowac kremy na wzrost IQ... :D

Gość spokoloko luzi takie tam
sluchaj te kremy tylko ujedrniają skórę (pisza ze wyszczuplają, ale to tylko tak piszą) a jesli ona zacznie regularnie biegac to potrzebne bedzie cos do ujędrniania zeby nie "sflaczała" ekogroszku nie wypowiadaj się jak jestes zielony

Gość nie iwem co robić
ruchu nie mam tak mało bardzo dużo spaceruje już zamieniłam jazdę komunikacją na chodzenie piesze co do biegania po całym dniu pracy nie mam po prostu siły na bieganie

qurwa ze tez ludzkosc tyle wiekow radzila sobie bez kremow wyszczuplajacych... az musze sobie zapodac na youtubie jakas olimpiade sprzed 50 lat, zeby zobaczyc te wybiegane atletyczki z walami wiszacej skory... :D ale zaraz, te z wiszaca skora to pewnie musze szukac w kategorii "paraolimpiady"... nad kominkiem mam rozpieta skore z dzika, to jutro kupie ten krem i zrobie jej facelifting, co ja mowie, przejade tez uszczelki w samochodzie przy drzwiach, bo sflaczaly... :D :D :D