Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirabella28

zestawienie sukni w kolorze ecru do białej dekoracji kościoła

Polecane posty

czy suknia w kolorze ecru przy białych kwiatach oraz przede wszystkim białej tkaninie na krzesłach przed ołtarzem może dać efekt "brudnej" sukni?? proszę o opinię koleżanek z forum który miały suknie w takim kolorze, jak wyszły zdjęcia oraz ujęcia kamerzysty? jak to oceniacie swoim okiem już po?

Gość hegla
masz racje to straszne proponuje szybko zorganizowac ekipe remontowa i przemalowac sciany pod odcien twojej sukni, moze zdazycie przed weselem jak wezmiecie robotnikow z Chin

he he ale daruj sobie czytałam Twój topik, ja tylko trochę się kwalifikuję więc możesz sobie odpuścić a poza tym przeginanie w drugą stronę też nie jest fajne,

Gość hegla
ej no ale serio, co to za problem? zauwazylam, ze laski z sukniami ecru maja obsesje na punkcie tego efektu "brudu" na tle bialych rzeczy. Myslac tak wpadniesz w paranoje, bo wszystko musialabys przedekorowac, zeby nie bylo ani jednej bialej rzeczy. Jak nie mozesz spac po nocach, to trzeba bylo kupic biala zamiast ecru. Wpisz se w gugla suknia ecru i wyskoczy ci tysiac zdjec panien mlodych na tle kosciolow, sal i calej reszty, ja w zyciu nie widzialam, zeby to sie komukolwiek gryzlo...

Gość miałam suknię ecru
i białe dekoracje w kościele-kwiaty, klęczniki itp., nic się nie gryzło, efekt piękny, suknia nie zlewała się z tłem, nie masz się o co martwić:)będzie dobrze:) (heh, jeszcze miesiąc temu też panikowałam, czy wszystko się uda:P)