Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kieca

czarna kiecka na wesele

Polecane posty

Gość czarna kieca

Ide w lipcu na wesele (jako gość) mam czarną, długą sukienkę z czarnymi cekinami (bez rękawów) z rozcięciami z boku do kolan. Mysle dobrac srebrne dodatki do tego: kolczyki, buty, torebka. Jestem normalnym gosciem - będzie OK?

odpowiadam: na wesele jako gość - każdy kolor tylko nie biały i czarny, takie jest moje zdanie jeśli masz czas i środki to znajdź inną kreację, ewentualnie pożycz

Gość ja tez ide w czarnej
uwazam, ze kazdy kolor jest dobry tylko nie BIALY bo ten jest zarezerwowany dla PM

Normalny czy nie normalny gość - w czarnym i białym na ślub się nie idzie! Wymyśl coś innego...

A poza tym... idziesz w lipcu, słońce jak przygrzeje to się ugotujesz w tej czerni, a do tego kiecka długa...

Gość jdjsllojnbhhh
jak masz dodatki innego koloru to ok:) tylko zamiast samego srebra może czerwony?

Gość arz
Moja siostra brała slub w lipcu,było gorąco jak diabli. Jej koleżanki przeważnie ubrane w czerń.CZERŃ JEST SEKSI! I żadnych konkretnych fryzur-umyte,potraktowane prostownicą włosy.Bardzo m sie to podobało-PROSTOTA. Aha,srebrne dodatki-super!

kulka w takiej sukience białej bądź bezowej będziesz konkurować z panną młodą, zrezygnuj fajny kolory z tej opcji to granatowy (albo ciemny niebieski jak zwał tak zwał)

Gość fffsdfs
ehhh ja tak samo ide na wesele 3 lipca i mam czarna sukienke, c o prawda jest bardzo krotka i bez ramiaczek, ale czarna. Nie wiem czy to dobry pomysl tak na czarno w srodku lata, moze cos w tym tyg znajde ladniejszego to wymienie, a jak nie t o najwyzej w niej pojde, buty tez mam czarne, a jakie do tego dodatki ?

Gość joewdipwehpf
czarna jak nabardziej pasuje !! byle nie biała i jest git :)

Gość joewdipwehpf
i wlasnie fajnie "rozjasnic" butami - sandalki srebrne, zlote, czerwone, wsio do czarnego pasuje :) mi sie na przyklad very podoba - rozne wariacje malej czarnej plus wyrazisty kolor butów (czerwien, fiolet, zielen, jakikolwiek) i do tego np gruba bransoleta w takowym kolorze i tyle z dodatkow :)

Ja w tą sobotę idę na ślub i wesele do szwagierki w czarnej sukience - jest długa,na ramiączkach.Do tego czerwone dodatki i mi to lotto co sobie inni pomyślą :D Bez przesady ! Jako gośc też chcę się dobrze czuć,więc dlaczego miałabym kupować inną kreację? A ciepło???Sorry przecież nie będę się opalać w słońcu :D W tym wypadku trzeba postawić na zwiewną sukienkę to i gorąco nie będzie ;)

Bylam ostanio na weselu i kilka dziewczyn mialo czarne kiecki (ale krotkie) i wygladaly ok. Byl tez chlopak w jeansach, dziewczyny nie mialy rajstop i byly w sandalkach, a panna mloda ok 1 tancowala w czarnych klapkach:) Grunt to dobra zabawa i duzo luzu:)

Gość kulka***
jakbym kupiła czarna to obowiązkowa dodatki w kolorze nude i złota a beżowa to już chyba odpada

kulka, bardzo dobrze, odpuść sobie ten beż a co do czarnego koloru, to i tak jego jest zawsze wszędzie dużo i pełno dlatego ja propaguję kolory ;-)

Gość kulka***
dziękuje, spróbuje też uszyc bo z asosa są dosyc drogie a ta będzie chyba łatwo do uczycia

Gość Karwowski
Czarny jest elegancki, więc dlaczego nie? Gdybyś była Panną Młodą, to może mogli by się rodzice np. rzucać, ale tak to nie powinno być źle:) _ _ http://xrl.us/Wroclove

Gość kulka***
ja sie też nie znam ale popytam :) do września mam czas, innnego koloru sie boje bo taka koronka szybko może tandetnie wygląda dlatego tylko te dwa kolory miałam na uwadze

czarny jest bardzo eleganckim kolorem, ale piję do tego że jest mnóstwo innych okazji gdzie można założyć czarne rzeczy, naprawdę dziewczyny, nie bójcie się innych kolorków ;-)

Gość kulka***
tylko teraz nie mam szpilek w tym kolorze do czarnej sukienki, byłam satawiona na beż i czarne bym miała

Gość kulka***
te granatowa mnie nie przekonuje,wole jednak czarną a odpowiedznie szpilki już na allego szukam ;)

Gość kulka***
też mi sie tak wydaje, chociaż te klasyczne tez maja to coś w sobie

a ja wole czekolade - hehe a ja na jednych poprawinach widziałam PM w japonkach ;) po weselu nogi jej musiały odpadać :D a to że po północy zmieniają ludzie butki to też norma ;) albo tańczą bez butów panie :P ale trzeba uważać wtedy na stopy :D