ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 "A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika" eks mojego faceta ma to u siebie w opisie na swoim profilu:P byla na NK i go tam znalazla.Przyjal zaproszenie ale pozniej skasowal profil.No to znalazla go gdzie indziej.Ta dziewucha dziala mi na nerwy wrrrrrrrrrrrrrr ja sobie chyba strzele taki opis: x y daj ludziom zyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość transylvania_avenue Napisano Czerwiec 29, 2010 strzel jej wiadomosc, ze krzys namietnie buszuje jezykiem miedzy Twoimi udami(za zgoda krzysia :P), a z niej prawdziwy mis, tylko zamiast miodkiem, to starym lososiem wali. powinno byc si ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DDFta pierwszapierwsza Napisano Czerwiec 29, 2010 co za poroniony świat, żeby baba nie umiała sobie z dziwkarzem (chłopakiem) radzić... weź go pogadaj z nim i jak ją kocha/pieprzy to niech sobie z nią będzie a jak Ciebie to niech o niej zapomnij w tej chwili bo TY tak chcesz- koniec rozmowy, takie trudne? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Ty nie czisz bazy kobieto?Ona sie sama narzuca.On jej unika,a ona wykopie go spod ziemi zawsze:P I moj facet nie jest zadnych dziwkarzem co jak co ale tego nie moge mu zarzucic.I nie pieprzy tej dziadowy jednej gdzie ja napisalam,ze ja pieprzy czytac nie umiesz?? pozatym my mamy razem dziecko.I sie K O C H A M Y tylko mnie ten pustak wkurza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DDFta pierwszapierwsza Napisano Czerwiec 29, 2010 no to skoro tylko ona się narzuca to się do niej oboje przjdźcie i powiedzcie żeby spadała bo się kochacie :P ja bym tak zrobiła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 no ciezko by bylo bo my znajdujemy sie w Londynie,a ona w Krakowie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka123456 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Nie widzę problemu. Laska ma halo w bani, w końcu się znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 no nie wiem,bo ona tak ma juz od kilku lat(w sumie od kiedy z nim jestem to ona ciagle tak ma,a jestem z nim cztery lata) raz juz jej pojechalam kiedys na gg bidula myslala,ze z moim rozmawia ale sie rozczarowala:P i byl spokoj przez jakis czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka123456 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 A czy Twój facet z nią rozmawiał? Mówił, żeby sobie dała spokój? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DDFta pierwszapierwsza Napisano Czerwiec 29, 2010 kulka123456 dobre pytanie ;) bo podejrzewam że gdyby dał jej JASNO do zrozumienia żeby spadała... to by spadała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxDORAxxxx Napisano Czerwiec 29, 2010 zadzwon do niej i powiedz, ze sobie nie zyczysz by nekala Twojego chlopaka, niech wie, ze Ty o tym wiesz co ona wyprawia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka123456 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Dokładnie, może być tak, że jemu się to podoba ale tego nie okazuje, niech powie lasce, adios i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach