Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaxMachine Kurenai Gaara-Gaara

eks:P

Polecane posty

"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść.? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy.? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika" eks mojego faceta ma to u siebie w opisie na swoim profilu:P byla na NK i go tam znalazla.Przyjal zaproszenie ale pozniej skasowal profil.No to znalazla go gdzie indziej.Ta dziewucha dziala mi na nerwy wrrrrrrrrrrrrrr ja sobie chyba strzele taki opis: x y daj ludziom zyc.

Gość transylvania_avenue
strzel jej wiadomosc, ze krzys namietnie buszuje jezykiem miedzy Twoimi udami(za zgoda krzysia :P), a z niej prawdziwy mis, tylko zamiast miodkiem, to starym lososiem wali. powinno byc si ;)

Gość DDFta pierwszapierwsza
co za poroniony świat, żeby baba nie umiała sobie z dziwkarzem (chłopakiem) radzić... weź go pogadaj z nim i jak ją kocha/pieprzy to niech sobie z nią będzie a jak Ciebie to niech o niej zapomnij w tej chwili bo TY tak chcesz- koniec rozmowy, takie trudne? :P

Ty nie czisz bazy kobieto?Ona sie sama narzuca.On jej unika,a ona wykopie go spod ziemi zawsze:P I moj facet nie jest zadnych dziwkarzem co jak co ale tego nie moge mu zarzucic.I nie pieprzy tej dziadowy jednej gdzie ja napisalam,ze ja pieprzy czytac nie umiesz?? pozatym my mamy razem dziecko.I sie K O C H A M Y tylko mnie ten pustak wkurza

no to skoro tylko ona się narzuca to się do niej oboje przjdźcie i powiedzcie żeby spadała bo się kochacie :P ja bym tak zrobiła :P

kulka123456 dobre pytanie ;) bo podejrzewam że gdyby dał jej JASNO do zrozumienia żeby spadała... to by spadała :D

Gość xxxxDORAxxxx
zadzwon do niej i powiedz, ze sobie nie zyczysz by nekala Twojego chlopaka, niech wie, ze Ty o tym wiesz co ona wyprawia!

Dokładnie, może być tak, że jemu się to podoba ale tego nie okazuje, niech powie lasce, adios i już